Styling met karakter

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Styling met karakter

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Styling met Karakter is ontstaan uit een passie voor bloemen en vintage: Mariska en Sanne bieden een totaalconcept van styling en decoratie om van iedere gelegenheid een echt feestje te maken! 

Bij Styling met Karakter kunnen jullie terecht voor:

- Verhuur van de mooiste (vintage) spullen om een karakteristieke sfeer neer te kunnen zetten op jouw evenement. 

- Bloemen om kleur en sfeer toe te voegen aan de aankleding van jullie bruiloft. Alles is mogelijk: van bloemdecoratie tot bruisboeketten. 

- Styling waarbij jullie liefdesverhaal en al jullie wensen worden vertaald in de aankleding van jullie trouwlocatie. Dit maakt het plaatje compleet!

Niets is te gek: Styling met Karakter zal jullie speciale gelegenheid stylen, met karakter!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Meningen over Styling met karakter

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
whc.garcia
Door Wendy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Sanne en Mariska van Styling met Karakter ontmoet op een bruidsbeurs. Het gesprek dat we hadden was erg prettig en we kregen duidelijk informatiemateriaal mee naar huis. We besloten verder met ze in zee te gaan, waarna er nog een kennismakingsgesprek volgde. Hier brachten we onze ideeën bij elkaar en creeërden zo al een prachtig compleet plaatje van onze ceremonie. Daarna volgde er een locatiebezoek waar we alles nog een keer bespraken en zo nodig aanpassingen vast legde. Ook was er een groepsapp waar we onze ideeën en wijzigingen in door konden geven, super fijn en snel antwoord als je vragen hebt! 

1 week voor de bruiloft was er nog een locatiebezoek voor de puntjes op de i. Toen besloten we samen toch van terrein te veranderen.. en wat konden ze ontzettend snel schakelen! Geen probleem, niks was te gek. De styling op de dag zelf was fantastisch, overal was aan gedacht, alles stond perfect! We kijken terug op een prachtige dag en een ontzettend fijne samenwerking!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 7115 AN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact