• Prijsklasse Midden

Table 4 You verzorgt sfeervolle tafels  waarin  jullie wensen zijn vertaald.

Trouwen is een once-in-a-lifetime ervaring waar je met mooie herinneringen aan terug wilt denken en Table 4 You helpt jullie hierbij.

Table 4 You neemt alle  zorgen over als het gaat om de decoratie van jullie huwelijksceremonie bij jullie bruiloft  We verzorgen sfeervolle en prachtig gedekte dinertafels  waar al  jullie wensen in vertaald zijn en de gasten jullie écht  in herkennen.

Alles zal naadloos op elkaar aansluiten, zodat zowel de dinertafels als de feestzaal in 1 lijn zijn met de decoratie van jullie huwelijksceremonie.

De origineel en sfeervol gedekte dinertafels zullen al direct zorgen voor gesprekstof bij jullie gasten.  Bij gasten die elkaar al langer kennen en bij gasten die pas op jullie bruiloft aan elkaar voorgesteld zijn.

De toevoeging van persoonlijke sfeer en decoratie zal zorgen voor blijvende en onvergetelijke herinnering. 

Samen werken we naar jullie dag!

In een informatief gesprek leren we elkaar een beetje kennen en gaan we brainstormen wat jullie wensen zijn en wat op deze belangrijke dag zeker niet vergeten mag worden.

Geniet van je dag!

Groetjes,
Marlou

Bezoeker, laat een review achter over Table 4 You en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Table 4 You

4.9 3 reviews
Door Frank
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De trouwbranche is een redelijk verzadigde branche, voor ieder wat wils. Marlou springt uit met haar expertise 'het sfeervol dekken van tafels met een persoonlijke touch'. Marlou doet waar ze goed in is en maakt een fantastische vertaalslag van de klant zijn wens, naar een gedekte tafel, zoals je die nog nooit hebt gezien. Of het nu een klassiek gedekte tafel is, of een modern gedekte tafel, Marlou regelt het! Marlou is daarnaast goed in de communicatie en erg plezierig als persoon zijnde.

Wil je een keer goed uitpakken, kies dan voor Table 4 you!

Misbruik rapporteren
Door daphne
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Marlou heb ik leren kennen als zeer betrouwbare dame uit de bruidsbranche. Zij heeft een geweldige fotoshoot georganiseerd waarbij mijn bloemen in de hoofdrol stonden. Daarnaast verzorgt Marloou een totaal concept voor je bruiloft of voor een andere feestelijke gelegenheid. Sfeervolle tafels stylen en dekken is haar specialiteit.

Misbruik rapporteren
U kunt reageren Dankjewel Daphne, wat een ontzettend lieve woorden.. Het is ook altijd een genot om ook met jou te werken
Door Angela Haas
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Marlou is een hele creatieve en enthousiaste dame. Fijn om mee samen te werken.
Verzorgd de aankleding tot in de puntjes. Hopelijk werk ik weer snel samen met je!

Misbruik rapporteren
U kunt reageren Dankjewel, lieve Angela. Ik vond het ook heel fijn om met jou te werken.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Contact opnemen kan ten alle tijden, via telefoon, bericht via social media of per e-mail. Telefonisch ben ik op werkdagen van 9.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar. Op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
"Iedereen is het waard om aan een mooie sfeervol gedekte tafel te zitten., laat daarom je tafel stralen!" Dit is mijn uitgangspunt wanneer ik een mooie tafel dek, vol sfeer en persoonlijke elementen hierin vertaald. Mijn naam is Marlou Visser. Ik ben jullie tafelstyliste met ruim 20 jaar ervaring in het sfeervol dekken van tafels waar jullie persoonlijkheid in wordt vertaald. Met Table 4 You volg ik echt mijn passie. Ik geniet er van om tafels om te toveren naar ieder thema en waar ook de gasten zich welkom voelen. Wat ik belangrijk vind in een stralende tafel is dat iedereen zich fijn voelt en kan genieten van elkaars gezelschap en vervolgens op een ontspannen manier kan genieten van het heerlijke eten. Samen met mijn team gaan we ervoor zorgen dat jullie bruiloft een dag wordt om nooit meer te vergeten. Wat bij jullie èn bij de gasten een WAUW-reactie gaat geven.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 5625SH
Gerelateerde tags:
  • Decoratie & Styling
  • Midden