The Perfect Weddingplanners

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Perfect Weddingplanners

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen


Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Maar waar begin je? Wij zijn Sara en Nathalie, weddingplanners. Wij kunnen jullie ontzorgen zodat jullie bruiloft makkelijk, uniek en betaalbaar wordt. 

Wat kunnen wij voor jullie doen: 
- Een persoonlijke bruiloft met veel creativiteit en verzorgd tot in het kleinste detail.
- Bij ons is er een keuze uit ‘bruiloft op maat’ of een ‘pop-up wedding’.
- Een bruiloft voor elk budget.
- Een bruiloft planning van A tot Z of alleen Z als dat jullie wens is.

Bruiloft op maat:
Wij zijn benieuwd naar jullie wensen en gaan graag aan de slag om jullie ideeën om te zetten in een persoonlijk bruiloft plan. Wij denken out of the box en zullen jullie wensen mixen met een heleboel creativiteit. Naast de planning, leggen en onderhouden we de contacten met de leveranciers, verzorgen we de styling en managen we de dag als ceremoniemeester. Een bruiloft op maat plannen we aan de hand van je budget, zo kom je niet voor verassingen te staan.

Pop-up wedding:
Ontdek de nieuwe manier van trouwen! Iets anders, unieks en budgetvriendelijk! De pop-up wedding is een bruiloft op een compleet gestylde unieke locatie. In het bijzijn van jullie vrienden en familie zeggen jullie het ja-woord, sluiten jullie af met een toost en taart en er is een fotograaf aanwezig om alles vast te leggen. Een pop-up wedding is al mogelijk vanaf 1950,- euro! Benieuwd hoe dat kan? 

Kijk op onze website voor meer informatie en details. 

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten.
Liefs,

Nathalie en Sara
The perfect weddingplanners

Meningen over The Perfect Weddingplanners

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
veerle
Door Veerle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Nathalie en Sara zijn toppertjes die alles zullen doen om jouw droom bruiloft te verwezenlijken: zij lopen over van enthousiasme, hebben super goede ideeën en zorgen ervoor dat alles perfect binnen budget blijft. Dus als jullie binnenkort gaan trouwen, maar geen idee hebben waar jullie moeten beginnen met de organisatie? Dan beveel ik aan om eens af te spreken met The Perfect Weddingplanners omdat zij jullie ongetwijfeld kunnen helpen!
Misbruik rapporteren
anoniem48489465
Door Anoniem
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
De dames van The Perfect Weddingplanners weten perfect hoe ze jouw dag onvergetelijk moeten maken! Nathalie zal ervoor zorgen om altijd het onderste uit de kan te halen en ervoor zorgen dat jullie het allerbeste krijgen voor de beste prijs! Inventief, creatief en innovatief: zij weten hoe je een idee omzet tot de realiteit. Aanrader!
Misbruik rapporteren
marriet-herman
Door Marriet
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Mede dankzij de super leuke en creatieve ideeën van Nathalie en Sara, was onze bruiloft de mooiste dag van ons leven. Geweldige meiden!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact