• Prijs vanaf: 3.800 €

Full service weddingplanning voor unieke, op maat gemaakte huwelijken, gespecialiseerd in Nederland en Italië.

Elegante bruiloften met oog voor detail waar nog lang over nagepraat wordt.

Als weddingplanners maken wij overal een feestje van. Er is altijd wel een reden om te proosten, of dat nou de liefde is of het strikken van de beste leveranciers, dus zet de champagne maar vast koud. Een bruiloft organiseren voelt als het werk van Cupido afmaken. Dus wanneer wij jullie bruiloft plannen en stylen, nemen wij onze kennis, ervaring en glimlach mee. Wij jagen de beren al van de weg voordat jullie ze gespot hebben.

Wij geloven echt dat niet alleen jullie big day een onvergetelijk feest moet zijn, ook de aanloop daarnaartoe. Of jullie nu trouwen in het buitenland of in jullie achtertuin, je trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit je leven. Als weddingplanner, maar bovenal als hopeloos romanticus wil ik dat jullie je juist op die dag meer jezelf voelen dan ooit. Ik ben een en al oor (en ja, ook glimlach) voor jullie wensen. En als ervaren eventplanner hou ik ook nog eens de kwaliteit, gezelligheid en jullie budget in gedachten. 

The party of a lifetime for seriously awesome couples

Jullie feest begon de dag dat jullie verliefd werden. Weet je nog waar het was? Wie zette de eerste zet, als je écht eerlijk bent? Hoe magisch was die eerste kus? Al die liefde kun je niet in één dag vangen, dus ik zorg ervoor dat ook de dagen voor jullie Big Day een feestje zijn. Zonder stress of knikkende knieën. Bewaar die maar voor je aanstaande - ik regel de rest

Ik wil jullie een fantastische dag bezorgen. Jullie gasten een traantje zien wegpinken, na een emotionele speech of een oprechte schaterlach. Jullie zien genieten, van elkaar, de taart, de champagne en van de slechte speeches van je beste vrienden.

Dit alles zonder stress of knikkende knieën. Bewaar die maar voor je aanstaande - ik regel de rest.

Bezoeker, laat een review achter over Big Days by Nikki en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Big Days by Nikki

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling van 40% bij aanvang werkzaamheden, 30% halverwege en overig percentage een week voor de bruiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
Weddingplanning startend vanaf € 3.800,-

Adres

Stad: 5611 AZ