Weddings by Liset

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Weddings by Liset

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Yes het is zover, jullie zijn verloofd!

Hoe leuk is het om alles te regelen voor jullie bruiloft. Het zoeken van de juiste locaties, de perfecte trouwjurk, die overheerlijke bruidstaart en een fotograaf die helemaal bij jullie past.

Al snel kom je er achter dat er zoveel mogelijk is dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Hoe ga je de dag indelen, welke leveranciers passen nu echt bij jullie en hoe gaan we het doen tijdens de bruiloft zelf. 

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor...

Onder Weddings by Liset organiseer ik, Liset Kobus, bruiloften van alle soorten en maten! Een buitenbruiloft, een intiem samenzijn of een bruiloft met alles erop en eraan! In de afgelopen jaren heb ik al van alles voorbij zien komen. En natuurlijk hoop ik jullie ook te mogen helpen met jullie dag. Hieronder een korte samenvatting van de diensten die ik aanbied. Willen jullie meer info? Neem dan zeker een kijkje op mijn website.

Professioneel ceremoniemeester

Zelf de hele organisatie doen maar wel tijdens jullie bruiloft genieten van een zorgeloze dag samen met al jullie gasten? Als professioneel weddingplanner zal ik jullie dag volledig begeleiden. Ik help vooraf met het draaiboek opstellen en zal ook een laatste check uitvoeren.

Organisatie op maat

Willen jullie graag veel zaken zelf regelen maar bij enkele specifieke zaken hulp? Dit is ook mogelijk. Samen met jullie ga ik kijken wat er al geregeld is en waar jullie vast blijven zitten. Zo kan ik enkele tips en ideeën geven, bepaalde bedrijven aanraden of helpen met het draaiboek.

Weddingplanner

In dit arrangement assisteer ik jullie bij alles wat nodig is voor een perfecte dag. Denk hierbij aan het zoeken van de locatie(s), leveranciers die helemaal bij jullie passen en het opstellen van een draaiboek. Ook ben ik er tijdens jullie bruiloft de hele dag bij om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ik werk met een aanbetaling na het accepteren van de offerte. De de rest van de factuur wordt betaald twee weken voor de bruiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Weddings by Liset

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
bo.emde
Door Bo
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze huwelijksdag is perfect verlopen en precies zoals we het van te voren hadden gepland. Dankzij Liset hebben we ons nergens zorgen over hoeven te maken. Ze weet van aanpakken, zorgt dat iedereen doet wat hij moet doen en zo hebben we echt kunnen genieten van deze mooie dag!

Misbruik rapporteren
ria_bos
Door Ria
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Voor een tot in de puntjes verzorgde bruiloft moet je echt bij Liset zijn! Liset is een kei in organiseren en weet als geen ander een ontzettend toffe bruiloft naar jullie wens te realiseren. Bij het inschakelen van Liset kun je met een gerust hart genieten van jullie bruiloft en daarnaast heeft Liset altijd een glimlach op haar gezicht waardoor ze prima opgaat tussen al jullie gasten. Echt een aanrader!

Misbruik rapporteren
CakeandMoreCakeDesignStudio
Door Annemieke
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Als bruidstaart leverancier heb ik de eer gehad om met Liset te mogen samenwerken. In de samenwerking en communicatie een absolute topper. Geen vraag is teveel en ze denkt perfect met je mee. Haar oog voor detail en kennis en ervaring op gebied van weddingplanning zorgen vooor een ontspannen en relaxte setting zodat jullie optimaal kunnen genieten op de dag. Daarom raad ik jullie Liset met alle liefde aan!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5405 AC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact