A & S De Bruiloft Planners

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

A & S De Bruiloft Planners

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het aanzoek is geweest? (Of daar ook hulp bij nodig dat kan bij A&S BruiloftPlanners)

Jaaa, jullie gaan trouwen! Dat is natuurlijk fantastisch, maar de periode voorafgaande aan de huwelijksdag is vooral ook heel hectisch en stressvol. Je hebt al snel het gevoel dat je een paar maanden vakantie moet nemen om alles goed te regelen. Op de dag zelf mag er natuurlijk niets misgaan en er mag al helemaal niets ontbreken. Wat een stress! Jullie kunnen alle ‘bruiloftzorgen’ ook uit handen geven aan de Bruiloftplanners.
Als bruiloftplanners gaan wij, Aurelia en Silvio, graag aan de slag met jullie huwelijk. Wij zorgen ervoor dat jullie huwelijksdag een dag wordt waar jullie de rest van jullie getrouwde leven met plezier op terugkijken. Wij plannen de bruiloft tot in de puntjes en regelen alles voor jullie, uiteraard binnen jullie persoonlijk budget. Hebben jullie meer nodig dan alleen een weddingplanner die van tevoren voor je aan de slag gaat, zoals een ceremoniemeester die op de dag zelf aanwezig is om de zaken in goede banen te leiden? Dan kunnen wij optreden als jullie ceremoniemeesters voor één dag. Hulp nodig bij de styling?

Wij van A & S Bruiloftplanners creëren de sfeer die perfect bij jullie past. Kortom, wij kunnen de bruiloft van A tot Z regelen wanneer jullie dit willen.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over A & S De Bruiloft Planners

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
cbloem2
Door Melanie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik kon Aurelia persoonlijk en wist haar organisatie skills al door dat ze een eigen restaurant runt.

heb haar gevraagd of ze onze bruiloft wilde regelen ondanks ze net gestart waren (en nog geen opleiding)

ze deed dit samen met Silvio die als haar rechterhand fungeerde.

We hebben de communicatie en de dag zelf als zeer prettig ervaren, wij zelf vonden ze erg onzichtbaar maar de personen in onze kring persoonlijk ( onze ceremoniemeester) heeft veel aan hun gehad en alles liep zo soepel, heel de dag stroomde mooi in elkaar over.

Ik heb nog contact met Aurelia en heb gehoord dat ze haar skills aan het verbeteren is doormiddel van een opleiding ik weet dat dit haar nog beter zal maken (al was dat misschien niet eens nodig want ook zonder opleiding is het hun vijlloos gelukt!)

Bedankt voor onze mooie dag!

Melanie

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5708 HN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact