Trouwbus Tilburg

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Trouwbus Tilburg

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Hip & Romantisch trouwvervoer in een prachtige VWbusje met PersonalTouch.

 

Iedereen kent ze wel, deze populaire busjes uit de jaren zestig en zeventig. Wanneer deze busjes voorbij rijden kijkt iedereen nog een keertje om met een glimlach op hun gezicht. Hoe leuk is het om hier mee op te vallen op jullie huwelijksdag!

Romantisch vervoer in een klassieke Volkswagen uit de jaren 70 met chauffeur en een stijlvol interieur voorzien van hoekbank.

Met dit vervoermiddel genieten jullie van een zeer gezellige reis, met familie en getuigen, van en naar het stadhuis en feestlocatie.

Huur je een van mijn volkswagenbusjes, dan heb je meteen voor 6 mensen trouwvervoer geregeld.

Wij verhuren 2 prachtige Trouwbussen. Het is natuurlijk ook erg leuk om jullie en ook jullie getuigen of familie te vervoeren. Lijkt jullie dit wat? vraag dan naar de mogelijkheden.

Voor kinderen is het een groot feest in de bus. Snoepjes, spekjes en ranja zijn natuurlijk aanwezig voor deze feestrit net zoals mineraalwater, frisdrank, en een flesje Prosecco om te toosten.

Met mijn ruime  ervaring in de bruidsmodebranche weet ik als geen ander jullie te begeleiden op deze prachtige dag. Hoe stap ik in en uit de auto, wie zorgt er voor dat mijn jurk goed zit en eventueel de sleep goed ligt bij de fotoreportage, wat als er een vlekje op de kleding komt, bloemen en corsages ophalen, paraplu’s, een kleine lunch voor onderweg, een picknick tijdens het maken van de fotoreportage of wat dan ook. Ik ben er voor jullie.

De PersonalTouch zorgt voor een relaxte feestrit waarin jullie niets zal ontbreken. Ik kan de trouwbus voor jullie versieren met bruidsballonnen, slingers en bloemen. Je mag dat uiteraard ook zelf (laten) doen. Andere speciale wensen kunnen we bespreken en kijken of we daar een invulling aan kunnen geven.

Willen jullie meer informatie of Trouwbus Tilburg en chauffeurs persoonlijk ontmoeten?

Neem dan een kijkje op de website of neem contact op

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wij hebben de voorkeur voor betalingen per bank maar contant is ook geen probleem.
Stelt u vervoer beschikbaar?
Klassieke auto´s
Is de prijs inclusief chauffeur?
Chauffeur inclusief
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per evenement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Trouwbus Tilburg

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
margot.mommers
Door Margot
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Beste Patricia en Carlo, Wat hebben wij die Vrijdag een topdag gehad zeg! De Coolpatty zag er echt super uit, zowel van binnen als buiten, ook was werkelijk overal aan gedacht. Het was een feest op zich om te mogen rondrijden in de bus, maar wet het allemaal nog net wat leuker maakte was Patricia zelf! Als zij en haar service er niet bij waren geweest was de dag een stuk minder succesvol geweest. Patricia voelt aan wat het bruidspaar nodig hebben voordat zij dit zelf realiseren. Ook heeft ze ons compleet ontlast bij het maken vna de foto´s, zowel vooraf als na afloop. In de eerste plaats boek je de trouwbus vanwege de bus zelf, maar de service van Patricia is minstens net zo mooi als de bus zelf!
Misbruik rapporteren
menno.jessica
Door Menno
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
In Juli 2017 zijn wij getrouwd. Kort voor onze bruiloft zijn wij toch gaan zoeken naar trouwvervoer. Na wat zoeken hadden wij contact gezocht met Patricia. Na afloop van een leuk en uitnodigend eerste contact maakten wij de keuze voor Trouwbus Tilburg; Patricia en Carlo hebben onze wensen meer dan waar gemaakt Patricia denk heel erg met je mee en Carlo is een geweldige chauffeur. Het is voor ons moeilijk voor te stellen hoe wij een betere keuze hadden kunnen maken voor ons trouwvervoer. Wij raden Trouwbus dan ook van harte aan!
Misbruik rapporteren
marcelevelien17
Door Evelien
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

29 juni 2017 was de meest geweldige dag.

Dankzij Patricia, en natuurlijk ook Carlo, begon onze voorpret voor het trouwvervoer op het XL weddingevent in Tilburg.

Daar zagen we miss Patty staan en eigenlijk waren we meteen verkocht, dit moest gewoon ons trouwvervoer worden.

Na wat contacten en de keuze tussen Mrs. CoolPatty en Mr. Yay zijn we op onze dag heerlijk verwend door Patricia met Mr. Yay. Een super service, veel gezelligheid, hulp om de zenuwen een beetje te onderdrukken en super met onze (bonus)zoon. 

Ook op deze manier dank je wel voor alle goede zorgen, zowel vooraf als tijdens onze dag!

Groetjes Marcel, Evelien en Dennis

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5035 LN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact