Splendeur Limousines

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Splendeur Limousines

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 17.900 €

Gaat u binnenkort trouwen of misschien zelfs een internationale trouwerij en bent u opzoek naar een geschikte bruiloftsauto / trouwauto / trouwvervoer? Wij rijden op regelmatige basis de meest uiteenlopende bruiloften met 1 tot soms wel 14 limousines. Gebruik onze limousine(s) voor uw daggasten, schakel ons in als BOB-vervoer in de avond na het feestje of gebruik hem gewoon voor uzelf als trouwauto gedurende de hele dag. Limousines hebben we in alle kleuren en formaten, dus stel ons gerust wat vragen.

Wij zorgen voor de aankleding met een trouwboeket op de motorkap, een rode loper en verfrissende bubbels en drankjes in de bar. Onze chauffeur volledig in pak draagt graag bij aan uw memorabele dag.

Zorg voor de wauw-factor en laat uw bruiloft van begin tot eind stralen met luxe-vervoer verzorgt door ons. Zelfs voor grotere groepen (tot 35 personen) kunnen wij speciale VIP bussen inzetten, meerdere limousines, ander soort trouwauto’s en meer. Wij zijn graag uw specialist op het gebied van uniek personenvervoer. Daarnaast kunnen wij deze dagen ook combineren met een helikopter of luchtballon.

Uiteraard kunt u ook voor een kop koffie en bezichtiging bij ons langskomen om persoonlijk kennis te maken en uw dag onvergetelijk te maken. Alle details kunnen we bespreken en we zien u dan ook graag bij ons op kantoor!

Een limousine huren voor uw bruiloft is al mogelijk vanaf € 179,00 incl. voorrijkosten! Door onze jarenlange ervaring en de vele bruiloften (ondertussen 1000+) weten wij perfect wat het bruidspaar wenst op hun mooiste dag.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
17.900 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na bevestiging van de boeking kunt u binnen 3 dagen de aanbetaling van +- 25% betalen per iDeal. Het resterende bedrag kunt u betalen tot 1 week voor de uitvoerdatum. Dit kan tevens per iDeal. De reden dat wij met iDeal werken is zodat onze chauffeurs niet met contanten hoeven te rijden en uw betaling altijd geregistreerd is, voor uw en onze veiligheid.
Stelt u vervoer beschikbaar?
Luxe auto´s
Is de prijs inclusief chauffeur?
Chauffeur inclusief
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Meningen over Splendeur Limousines

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5032 VD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact