Klassiekershuren.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Klassiekershuren.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 199 €

Jullie gaan trouwen! Wat zal het een prachtige dag worden! Daar hoort natuurlijk ook prachtig vervoer bij, een oldtimer trouwauto kan dus niet ontbreken. Maar wat is de keus groot… Veel klassieke trouwauto’s zie je regelmatig voorbij komen, maar dat zoek je niet. Jullie zoeken een unieke trouwauto, echt iets bijzonders! Wij hebben dan wat voor je, een trouwauto die je niet elke dag ziet. Dat is wat je wilt!

Wij bieden onze klassiekers aan als echte liefhebbers. Hierdoor zijn onze eigen klassiekers geen simpel huurobject, maar zijn ze door ons zelf helemaal uitgerust en afgemaakt zoals wij dat willen. Je rijdt zelf in de prachtige klassieker van je keuze en geniet dus optimaal van je dag.

Wil je graag meer weten over onze klassieke trouwauto's neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan op de website. 

Alvast veel plezier!
Rob de Bruin

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
199 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Per bank of contant
Stelt u vervoer beschikbaar?
Luxe auto´s, Klassieke auto´s, Sport auto´s
Is de prijs inclusief chauffeur?
Zonder chauffeur
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per evenement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Klassiekershuren.nl

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
timv
Door Tim
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij waren voor onze trouwdag op speurtocht gegaan naar een klassieker met een wat kleiner formaat in plaats van een grote "bak". Om deze reden was onze keuze gevallen op een gepastere oude Fiat 500, deze leek ons wel aardig en deze konden wij ook gemakkelijk huren. Al het contact en formaliteiten waren prima geregeld en altijd aangekondigd. De timing werd ook netjes bijgehouden, ook werd onze ceremoniemeester netjes geïnformeerd toen het net even wat later bleek te worden. Vooraf was het contact ook heel vriendelijk, geen vraag was te veel. Wij hadden het gevoel dat ook Klassiekershuren wilde dat onze dag ook tot een goed einde kwam. Tijdens een stressvolle dag als deze is dat een heel fijn en rustgevend gevoel, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de dag toe. Wij hebben ons geen moment druk hoeven te maken over de auto tijdens de dag zelf om dat wij wisten dat alles goed zat.
Misbruik rapporteren
dirk.jan
Door Dirk-Jan
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Onze trouwdag was voor mij ook de eerste dag waar ik achter het stuur mocht kruipen van een Porsche, en dit was er ook nog niet zomaar eentje! Ik ging steeds meer van de auto houden naarmate ik langer achter het stuur zat. Het was wel even wennen, dingen zoals het geluid van de motor en het sturen zijn net even wat anders dan mijn eigen Peugeot, maar het was echt super om op de mooiste dag van mijn leven in een prachtige oldtimer te mogen rijden! De wagen stond ´s ochtends al vroeg en ver voor tijd klaar op de oprit en zag er met het oog op zijn leeftijd echt perfect uit. Het openen en sluiten van de kap was zeer eenvoudig en mijn vrouw paste er met haar mooie trouwjurk aan precies in! Ook was het contact in de aanloop naar de huur heel vlotjes. Een klein minpuntje is de ruimte in de wagen, een hoog kapsel is niet echt handig wanneer de kap gebruikt wordt, deze is vrij laag, ook is er weinig ruimte voor grote koffers. Al met al is het wel een geweldige aanrader voor andere bruidsparen!
Misbruik rapporteren
john-elke
Door John-Elke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Als verrassing op de trouwdag had ik voor mijn vrouw de Morgan 4/4 een dagje gehuurd. De vragen die ik voor de werkelijke dag stelde kreeg ik vlotjes terug. Een dag van tevoren wordt nog weer even kortgesloten wanneer Rob de auto komt afleveren. Alles was tot in de puntjes geregeld, Zowel ik als mijn vrouw hebben een geweldige dag gehad!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5688 MB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact