Van Heesch-Vervoort

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Van Heesch-Vervoort

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Zeg ook 'Ja'...tegen ons

Voor een bijzondere gelegenheid een speciale auto. Van Heesch-Vervoort heeft die auto. 
Jullie zijn nu druk bezig met de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Natuurlijk hoort hier ook een trouwauto bij. Een klassieke auto brengt een nostalgische en romantische sfeer met zich mee; op jullie trouwdag zelf, maar natuurlijk ook later in je foto- of videoreportage.
Wij beschikken over een Citroëncollectie die bestaat uit oldtimers in bouwjaar variërend van 1919 tot 1970. 

Wij verhuren onze auto's uitsluitend met chauffeur. Hij/zij is keurig gekleed, service gericht en bekend met de etiquette van de trouwdag. Dé butler op jullie trouwdag!

Naast het uitzoeken van jullie trouwauto, denk ook eens aan volgauto's voor de ouders en/of getuigen. Wij zorgen dat jullie overal op tijd zijn en dat iedereen gelijktijdig bij het stadhuis en eventueel kerk arriveert. Bovendien hoeft niemand zich zorgen te maken over de te rijden route en vooral het parkeren. Een geruststellende gedachte voor de ook nerveuze ouders, grootouders, getuigen etc.

Als extra service bieden wij jullie ook de mogelijkheid voor een bloemboeket op de auto, waarvan soort en kleur aangepast kunnen worden aan het bruidsboeket.
Ook is er de mogelijkheid dat wij het bruidsboeket, corsages e.d ophalen bij de bloemist, zodat wij een stukje zorg uit jullie handen nemen.

Om de dag geheel naar jullie wens te laten verlopen hebben we enkele dagen voor de trouwdag contact met elkaar om de laatste puntjes op de i te zetten zodat alles naar wens verloopt.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Stelt u vervoer beschikbaar?
Klassieke auto´s
Is de prijs inclusief chauffeur?
Chauffeur inclusief

Meningen over Van Heesch-Vervoort

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5481 XP

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact