• Prijsklasse Midden
  • Website

Unique Weddings zorgt ervoor dat jullie grote dag zonder problemen verloopt! Van het begin tot aan het eind is Unique weddings bij jullie om alles tot in de puntjes te plannen!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Unique Weddings. 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door johanne.mooiman
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik zou alle bruidsparen die overdonderd zijn door het plannen van hun bruiloft aanraden om direct contact op te nemen met Unique Weddings. Dankzij Maurice van Unique Weddings hebben wij een prachtige en vooral zorgeloze dag gehad! 

Maurice heeft ons in de aanloop naar de bruiloft geholpen om onze ideeën te concretiseren en om alles stap voor stap te plannen. Hij werkt erg gestructureerd wat wij prettig vonden, omdat het rust en overzicht geeft. Hij reageerde altijd snel op onze vragen en hield tussen afspraken door veel contact met ons via de mail. Daarnaast heeft hij ons in contact gebracht met leveranciers die goed pasten bij onze wensen. 

Op de bruiloft zelf heeft Maurice er op de achtergond -maar met een enorme glimlach!- voor gezorgd dat alles op rolletjes liep en dat wij alleen maar hoefden te genieten van de dag zonder ons ergens zorgen over te maken. Kortom, we zijn heel blij met de hulp die we van Maurice hebben gehad. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling in termijnen mogelijk. 1e termijn 50% van het offertebedrag vooraf 2e termijn 40% minimaal 2 weken voor de bruiloft 3e termijn 10% achteraf (Overige regelingen in overleg mogelijk)
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€ 65,- per uur

Adres

Stad: 3439 NM