Signature Weddings

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Een onvergetelijke belevenis met een persoonlijke twist. My gift to you is a souvenir of love”

Hoe ziet jullie droomdag eruit? Mix and match! Al jullie wensen samen tot één geheel.

Misschien heb je al een heleboel ideeen over hoe jullie dag eruit gaat zien, misschien droom je er al jaren over jullie grote dag, maar misschien heb je gewoon nog geen idee.

Geen zorgen, ik denk graag met jullie mee!

Als gediplomeerd weddingplanner/ weddingdesigner bied ik graag ondersteuning, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van deze prachtige belevenis.

Mijn naam is Marjolein Binnendijk en ik ben het gezicht achter Signature Weddings. Een handtekening, ook wel signatuur, wordt ook gegeven als souvenir. Dit is wat ik jullie graag wil geven. My gift to you is a souvenir of love. 

Met veel liefde, passie en onuitputtelijk enthousiasme, ontwerp ik jullie bruiloft op een persoonlijke manier. Behulpzaam, betrokken en betrouwbaar. Heb je graag zelf de touwtjes in handen, maar kun je wel wat hulp gebruiken met het organiseren van deze grote klus? Mijn kracht ligt in het in kaart brengen van de unieke eenheid tussen geliefden en deze te vertalen naar een onvergetelijke belevenis met een persoonlijke twist. Let’s meet up! Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie verhaal!

Bezoeker, laat een review achter over Signature Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij het afsluiten van de overeenkomst vindt er een voorschot betaling plaats van 25 % van het geoffreerde bedrag. 14 dagen voor de bruiloft volgt een tweede factuur voor 65% van het geoffreerde bedrag. Na de bruiloft ontvangt de opdrachtgever een derde en tevens laatste factuur voor het restant en op basis van nacalculatie.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Iedere bruiloft is uniek, daarom maken wij graag een offerte op maat. Wij rekenen met een uurtarief van 65 euro per uur
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
In het logo van Signature Weddings heb ik gekozen voor een Calla lelie, de lelie staat voor zuiverheid, sympathie, schoonheid en geluk. In de tijd van de Romeinen en de Grieken werd de bloem gezien als bloem van de liefde en de kelk als beker om mee te proosten. Laten we proosten op de liefde! Met liefde creëer ik een belevenis, voor iedere bruiloft een eigen stijl.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad: 2991 PP