Yes we do wedding events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Yes we do wedding events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hiep hiep hoera! Jullie zijn verloofd en maken nu volop plannen voor jullie bruiloft! Wij stippelen, samen met jullie, het pad van de liefde voor jullie uit! Zo hoeven jullie op jullie grote dag niets anders te doen dan genieten. Een succesvolle bruiloft zit hem in een aantal elementen. Het begint met het uitzoeken van de perfecte plek, tijd en uiteraard het perfecte gezelschap. Qua locatie is het belangrijk dat dit precies past bij wat jullie in jullie hoofd hebben! Daarnaast is een bruiloft vaak compleet door het invullen van de details die perfecte plaatje helemaal af gaan maken. Jullie willen een zorgeloze, vlekkeloze en ontspannen trouwdag voor iedereen? Met veel liefde en oog voor detail helpen wij jullie met de planning en realisatie van deze bijzondere dag.

Uiteraard wordt het in sommige gevallen lastig voor mij om jullie droombruiloft geheel op eigen kracht te verwezenlijken. Vandaar dat ik verschillende samenwerkingen heb opgezocht om de dag voor jullie perfect te laten verlopen. Zo heb ik afspraken met meerdere locaties in het binnen- en buitenland, maar werk ik ook samen met vaste partijen als het bijvoorbeeld aankomt op trouwtaarten, bruidsboeketten, trouwfotografie en trouwvervoer. Zijn er meer mensen nodig om de dag in goede banen te leiden? Dan heb ik een ervaren team van evenementenspecialisten achter mij staan. Zij springen graag bij om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! Werken jullie liever met een eigen partij samen? Dat is uiteraard ook geen enkel probleem

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bruidsparen betalen 40% bij opdracht bevestiging 40% vier weken voorafgegaand aan de bruiloft en 20% na de bruiloft!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2022
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Yes we do wedding events

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4731 SN

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact