Definitely Yes Wedding & Event planner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Definitely Yes Wedding & Event planner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Bedrijfskenmerk: Weddingplanning & design

Do you need a weddingplanner?

D  E  F  I  N  I  T  E  L  Y     Y  E  S

Of jullie het nou heel groot of juist heel klein en intiem willen vieren, bij Definitely Yes zijn jullie aan het goede adres. Wij spelen in op jullie wensen en zullen er alles aan doen om dromen werkelijkheid te laten worden! 

Alles is mogelijk, niets is te gek, dus willen jullie een bruiloft anders dan anders? Een bruiloft met een echt WAUW effect? Kom maar op! 

Plannen & organiseren, regelen, alle verwachtingen overtreffen & het onmogelijke waarmaken om iemand zijn dromen te laten uitkomen, dit is wat ik het allerleukste vind om te doen, dit is waar mijn passie ligt!

Waar andere mensen voor passen, zijn dat precies de dingen waar ik van geniet, deadlines halen, perfectioneren tot in de kleinste details en werkdruk. Ik vind het namelijk heerlijk om te rennen en vliegen.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik andere mensen een mooie dag kan bezorgen & zorgeloos kan laten genieten! Nieuwe styling concepten ontwikkelen, brainstormen en de uitvoering regelen, behoren hier ook bij. De mogelijkheden bij Definitely Yes zijn eindeloos. 

Daarbij staat service bij mij hoog in het vaandel, niets is te gek of teveel gevraagd. Daar waar andere bedrijven stoppen, gaat Definitely Yes nog een stapje verder!

Tijdens een kennismaking kijken we aller eerst of er een klik is en bespreken we jullie wensen. Vervolgens krijgen jullie altijd een offerte op maat, met werkzaamheden en prijzen passend binnen jullie budget!

Rijk, door van een passie je werk te kunnen maken” 

Definitely Yes is opgericht door gediplomeerd weddingplanner Mariska van der Meer.
Werkzaam door heel Nederland & destination Weddings over de hele wereld!

Nieuwsgierig of ik iets voor jullie kan betekenen? Of zijn jullie benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van een weddingplanner of ceremoniemeester? Neem gerust contact op!

A W A R D  -  W I N N I N G  -  W E D D I N G P L A N N E R

Liefs,
Definitely Yes

Mariska van der Meer
For your perfect and loving day!

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Weddingplanning & design
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
In overleg is er erg veel mogelijk!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Definitely Yes Wedding & Event planner

5.0
22 reviews
22 reviews
Professionaliteit
(22)
Prijs/kwaliteit
(21)
(1)
Aanrader?
(22)
vhirschfeld
Door Valérie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Niets dan lof over de styling en hulp die Mariska en Zoë hebben geleverd! Wij als bruidspaar hebben niets gemerkt van wat er achter de schermen geregeld werd. Onze eigen ceremoniemeesters spraken na onze trouwdag hun enorme waardering uit voor Mariska en alles waar zij hen mee heeft geholpen.Onze dag was tot in de puntjes perfect gestyled, het zag er echt geweldig uit!!! Zowel de trouwceremonie als de kerk, de receptie, het diner en als laatste de feestzaal. Fantastisch. Enorm bedankt voor jullie inzet om onze dag prachtig en onvergetelijk te maken. Dat is supergoed gelukt!!!!

Misbruik rapporteren
rens.meesterss
Door Rens
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zeer tevreden over het gehele proces met Mariska, zeer vakbekwaam, professioneel, maar ook lekker zichzelf. Heeft onwijs veel uit handen genomen van mijn man en mij, daar waar wij beiden een vrij druk bestaan hebben. Ze heeft het ons makkelijk gemaakt, en af en toe gezorgd voor een pas op de plaats. Mooiste was om te zien hoe onze gasten met jou weg liepen op de dag zelf, alleen maar positieve reacties over jou en je team gehad. Dank, voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Misbruik rapporteren
chardayy_
Door C
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Mariska is een betrokken jonge dame met een frisse blik op het gebied van het inrichten van een bruiloft of evenement. Wil je echt een bijzondere en onvergetelijke dag die tot in de puntjes is verzorgd én waarbij je zelf nergens naar om hoeft te kijken? Dan zou ik iedereen aanraden om Definetely Yes in te schakelen!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3125 BB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact