ByMacs

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

ByMacs

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Proost! Want jullie hebben iets te vieren waarbij ik graag kom helpen!

Ik ben Maxime Visser, Wedding en Eventplanner. En wie weet een planner voor jou.

Als weddingplanner met een artistieke achtergrond in de danswereld kijken wij met een andere blik. byMACS wil jullie mooie dag organiseren, tot in de kleinste details uitgewerkt. Je helpen bij de planning en styling van jullie bruiloft. Het inzetten van de byMACS Hospitality crew waarmee wij jouw evenement naar een hoger level kan tillen. Van klein tot groots in aantal of budget, out of the box denken, het maakt niets uit. Niks is ons te gek en elke bruiloft waar wij aan bij mag dragen is een moment om anderen te laten stralen.

Laten we alvast proosten op de liefde. Het vieren van de liefde en het delen van de liefde. Want dat willen we toch allemaal? Wij willen jullie een fantastische dag bezorgen. Een dag waarin je de liefde voelt van je gasten maar voornamelijk van elkaar. Een dag waarop er regelmatig tranen van ontroering weggepinkt worden, en er minstens zoveel momenten zijn waarop die tranen door het lachen komen. 

byMACS - Brings you Marriage, Arts, Creativity & styling

Heb je nog vragen of wil je meer over mij weten? Neem gerust contact met mij op.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij de organisatie van een bruiloft, zowel in binnen- als in buitenland, wordt het overeengekomen bedrag in drie delen gefactureerd. Een offerte wordt op maat gemaakt naar de wensen van het bruidspaar.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over ByMacs

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
peterligtermoet
Door Peter en Marjolein
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Maxime van ByMacs is niet alleen een hele goede wedding- en eventplanner, maar vooral ook een warm, vrolijk & enthousiast persoon. Super gezellig om met haar onze geweldige bruiloft voor te bereiden!! Maxime heeft ons geholpen vanaf het begin met het totale pakket voor de bruiloft. Ze heeft ons geholpen met het thema, het stylingplan en de styling van de dag, planning, het vinden van de juiste leveranciers (die overigens top waren!), het organiseren van de dag en ze was de ceremoniemeester tijdens onze prachtige trouwdag. Ze is creatief, organiseert en plant heel goed, waardoor wij geen stress hadden en als controlfreaks alles konden loslaten op de dag, omdat we wisten dat het in goede handen was…heerlijk kunnen genieten van een zorgeloze en persoonlijke bruiloft samen met onze kinderen!! Max, dank voor alle goede zorgen en het was een genot om met je samen te werken…..en we hebben het al vaak gezegd….. je bent echt een topper! En als weddingplanner een echte aanrader! Groet Peter & Marjolein

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3544 NX

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact