• Catering prijs 99 €
 • Prijsklasse Luxueus
 • Capaciteit 240

Unieke trouwlocatie met een historisch verhaal

Grote witte pilaren zorgen voor een prachtig trouwdecor.
De Van Nelle Fabriek is een prachtige, industriële locatie gelegen aan de Delfshavense Schie in Rotterdam. Ook wel: Unieke trouwlocatie met een historisch verhaal. Er is namelijk onwijs veel te vertellen over deze voormalige thee-, tabaks- en koffiefabriek!

Voor jullie ceremonie, diner of feest verhuren wij onze mooie Koffiefabriek! ‘Licht, lucht en ruimte’ kenmerken deze aantrekkelijke zaal. Haar witte pilaren en hoge raampartijen aan weerszijden zorgen voor een prachtig trouwdecor met uitzicht op de beroemde luchtbruggen.

Bezoeker, laat een review achter over Van Nelle Fabriek events en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Van Nelle Fabriek events

0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Parkeren
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
240
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
€99
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering, Alleen cateringservice van partners
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Kindermenu, Glutenvrij, Diabetes, Allergie
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer het bruidspaar definitief kiest voor de Van Nelle Fabriek, vragen wij een kleine aanbetaling voor de huurkosten van de ruimte. Ten minste twee maanden voorafgaand van de bruiloft dienen alle kosten betaald te zijn.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
100
Wat is het maximale aantal zitplaatsen voor tijdens de ceremonie?
240
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
240
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Van Nelle Fabriek Events heeft een aantal arrangementen samengesteld met Mood4Food catering, één van onze partners in catering. Maar het is ook mogelijk om alleen de ruimte en facilitaire diensten van ons af te nemen en zelf een professionele cateraar en/of decorateur te kiezen.
Is de prijs van de catering bij de locatie inbegrepen?
Van Nelle Fabriek Events biedt een drietal basis arrangementen: - Borrel vanaf € 99 per persoon (vanaf 100 personen) - Diner vanaf € 210 per persoon (vanaf 80 personen) - Walking dinner & Feest € 245 per persoon (vanaf 100 personen) Deze arrangementen zijn inclusief: - zaalhuur Koffiefabriek - facilitaire diensten van de locatie - basis inrichting van de zaal met basis meubilair - catering inclusief dranken
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
0

Adres

Stad: 3044 BC

Parkeren
De Van Nelle Fabriek heeft op het terrein gegarandeerd 350 parkeerplaatsen, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s. Bij meer te verwachten auto’s wijken we uit naar parkeerterreinen in de omgeving, op aanvraag.

Kosten
Op het terrein van de Van Nelle Fabriek wordt €12.50 per uitrijkaart berekend. Het parkeerterrein valt niet binnen ons beheer. We bieden de tickets aan inclusief parkeerbegeleiding bij het inrijden (vanaf 70 auto’s) en bewegwijzering tot de entree.

Je kunt ervoor kiezen om de parkeerkosten voor (een deel van) de gasten te betalen. In dit geval wordt deze post toegevoegd aan de eindnota. Tickets kunnen ook door de gasten worden gekocht bij de automaten op het terrein of bij een daarvoor ingerichte balie. We vernemen graag jouw wensen.

Trein
De dichtstbij gelegen NS stations zijn Rotterdam Centraal en Schiedam Centrum.

Bus
Elke 10 minuten vertrekt bus 38 vanaf stations Rotterdam Centraal én Schiedam Centrum naar halte Beukelsbrug / Van Nelle Fabriek, 8 minuten reistijd. Vanaf de halte is het circa 5 minuten lopen naar de Van Nelle Fabriek. 

Taxi of UBER
Geef het volgende adres af: Van Nelleweg 1. Indien gewenst, kan de taxi of UBER tot aan de zaalentree rijden en je voor de deur afzetten. De chauffeur kan binnen 30 minuten gratis het terrein afrijden.

Met de fiets of Felyx scooter
Op zowel station Rotterdam Centraal als Schiedam Centrum zijn OV fietsen beschikbaar (fietstijd: 10 minuten). Vlak voor de ingang van de Van Nelle Fabriek is een officiële parkeerplek voor Felyx scooters.

Met het vliegtuig
Rotterdam-The Hague Airport is op slechts 8 kilometer afstand gelegen van de locatie. De reistijd per taxi bedraagt 15 minuten. Ideaal voor als je internationale gasten verwacht.

 

Vergelijkbare leveranciers

Partycentra en Evenementenlocaties | Rotterdam
Reageert
snel

Pompgebouw de Esch is de ideale trouwlocatie voor jullie in het mooie Rotterdam! Naast verhuur van locatie biedt Pompgebouw de Esch ook verschillende arrangementen aan!  Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Pompgebouw de Esch Zie +

Partycentra en Evenementenlocaties | Rotterdam
Reageert
snel

Wereldmuseum Centraal in het historische Scheepvaartkwartier ligt het Wereldmuseum. Direct aan de Maas, toegangspoort naar de wereld. In het schitterende, iconische gebouw bruist het sinds 1851 van de activiteiten. Wij vertalen het rijke verleden naar een hedendaagse moderne trouw- en feestlocatie waar... Zie +

Restaurants | Rotterdam
Reageert
snel

Iedere bruiloft is uniek, wij denken hier graag met u in mee, er zijn vele mogelijkheden. Van rustig diner tot zinderende feestavond, wij kunnen voor u een mooi arrangement samenstellen.  Het restaurant is geheel af te huren vanaf 30 gasten en biedt plaats voor 70 gasten zittend diner en tot 85 gasten... Zie +

Kastelen | Rotterdam
Reageert
snel

De in het centrum van Rotterdam gelegen Grote of Sint-Laurenskerk is een uiterst sfeervolle ruimte van middeleeuwse oorsprong. Een prachtige ambiance derhalve voor een van de meest feestelijke dagen uit uw leven: uw huwelijksdag! De Laurenskerk is niet alleen een indrukwekkend decor voor uw receptie,... Zie +

Restaurants | Rotterdam
Reageert
snel

De Euromast is een erkende trouwlocatie. Dat betekent dat wij jouw huwelijksvoltrekking compleet kunnen verzorgen. Geef het ja-woord op 100 meter hoogte en proost op jullie huwelijk, terwijl jullie genieten van een prachtig uitzicht op de stad. Sluit de dag af met een heerlijk diner met op de achtergrond... Zie +

Partycentra en Evenementenlocaties | Rotterdam
Reageert
snel

Eau Lounge is de perfecte locatie voor u om uw bruiloftsfeest te geven. Met uitzicht op de Willemsbrug aan de ene kant en de Erasmusbrug aan de andere kant, een open terras op de Maas (wat ook afgedekt kan worden en met warmte heaters is uitgerust) is Eau Lounge werkelijk uniek in Nederland. Eau Lounge... Zie +

Restaurants | Rotterdam
Reageert
snel

Café Courzand is de ideale trouwlcoatie voor jullie! Café Courzand beschikt over maar liefst 2 grote zalen die ieder zijn charmes heeft. Ook is het mogelijk om meerdere zalen tegelijkertijd te huren!  Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met café Courzand!  Zie +

Landgoederen | Rotterdam
Reageert
snel

Uw trouwdag moet een mooie en onvergetelijke dag worden. Temidden van uw familie en vrienden wilt u elkaar de liefde verklaren, op een schitterende locatie en in een intieme ambiance. Het Regentenhuis van Kuyl’s Fundatie is precies wat u zoekt voor het delen en ervaren van deze bijzondere dag in jullie... Zie +

Gerelateerde tags:
 • Partycentra en Evenementenlocaties
 • Parkeren
 • Inclusief catering
 • Externe Catering
 • Vegetarisch
 • Kindermenu
 • Glutenvrij
 • Diabetes
 • Allergie
 • Luxueus
 • Exclusief gebruik
 • Stedelijke Bruiloft
 • Locatie Religieuze Plechtigheid
 • Ceremonie Locatie