Wauw Kleur!

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Wauw Kleur!

Ga naar het gesprek Meer Informatie

UNIEK en BIJZONDER op je speciale dag..... ga voor een bridal of galapaint!

Een dag om nooit te vergeten, Je trouwdag! 

Een jurk die bij je past.... daarbij kan een bridalpaint een geweldige aanvulling zijn!

Een bridalpaint is een beschildering op bijvoorbeeld je rug of schouder die door fixatie de hele dag blijft zitten. De bridalpaint wordt samen met jou afgestemd op je jurk en persoonlijkheid! subtiel of iets groots, eventueel aangevuld met steentjes. Het is allemaal mogelijk. (Kan ook alleen voor de fotoshoot of feestavond)

Ook voor bruidsmeisjes kan de huidvriendelijke paint worden gebruikt, en kunnen jullie samen deze dag een mooi en uniek geheel vormen!

MIJN KRACHT IS ECHTER OOK: HET BEWERKEN VAN EEN BESTAANDE, ZWARTE TATTOO!

Een bestaande tattoo is met liefde gekozen, en past bij jou. Zeker op zo'n feestelijke dag mag deze feestelijk naar voren komen. Deze hoeft niet weggestopt te worden.

Het is mijn passie om hier een bijzondere bruidstattoo  van te maken. Op mijn gevoel breng ik deze aan. (natuurlijk kan hier een proef voor worden gemaakt).

Denk ook aan een tattoo die aangebracht is om een overleden dierbare te herdenken..... hoe mooi is het ook deze te bewerken zodat diegene ook op deze dag 'aanwezig' mag zijn!

WAUWKLEUR kan voor deze dag ook de visagie verzorgen. Voor zowel de bruid als de bruidsmeisjes en andere familieleden. Vooraf kan gebruik gemaakt worden van een proef make-up.

Kijk op mijn website voor meer informatie!

Meningen over Wauw Kleur!

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5298

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact