Eindelijk, je partner heeft je gevraagd. Gefeliciteerd! En dan nu, de voorbereiding. Natuurlijk wil je alles perfect geregeld hebben op jouw mooiste en meest bijzondere dag van je leven. Daar hoort een stralende maar ook traan bestendige make-up bij! Jouw bruidskapsel zal weersbestendig zijn en moet de hele dag blijven zitten. Die zorgen ga ik bij je wegnemen, ik zal er voor zorgen dat het stukje visagie en hairstyling vlekkenloos verloopt. Zoella zal alles tot in de puntjes regelen en het beste arrangement samen met jou uitkiezen.

Met ruim 6 jaar ervaring in specialisaties zoals huid verbetering en visagie kan jij alles volledig uit handen geven.

Je gaat er niet alleen oogverblindend uitzien, je zult je ook zo voelen!

Intake en proefsessie

Tijdens de intake gaan we samen kijken naar wat je wensen zijn, voor zowel het kapsel als de visagie. Het is dan ook belangrijk om een foto van je jurk en foto's of plaatjes mee te nemen van stijlen die jou aanspreken. Aan de hand daarvan gaan we beginnen aan je proefkapsel en make-up. Als jouw persoonlijke visagist is het mijn doel om jouw perfecte plaatje werkelijkheid te laten worden.

Visagie gasten / bruidsmeisjes:

Natuurlijk is het ook mogelijk om de visagie van jouw gasten, moeder of zus te verzorgen. meldt dit vooraf, dan kunnen we daar de tijd voor inplannen.

Bezoeker, laat een review achter over Zoella en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Zoella

4.9 1 mening
Door Sjuul
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zoella is een professioneel bedrijf! Ze heeft veel verstand van haar vak en weet precies wat ze doen. Zo weet ze precies wat er bij je past en zal ze zich altijd aanpassen aan je wensen. De makeup die ze bij mij had aangebracht paste precies bij mij en bij mijn gezichtsvorm! Ik ben erg tevreden over Zoella en hoe ze te werk gaat, ik zal haar ook aan iedereen aanraden! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
In overleg
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsmake-up, Nagel verzorging, Ontharing, Schoonheidsverzorging, Massage
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 5627 CB
Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruidsmake-up
  • Nagel verzorging
  • Ontharing
  • Schoonheidsverzorging
  • Massage
  • Ik kom ook aan huis