Wickie Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wickie Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.700 €

Alles vastleggen zoals het is, foto’s van wie jullie echt zijn, de echte emoties, alle geplande en ongeplande momenten. Ik wil jullie iets geven waardoor je elke keer als je naar de foto’s kijkt weer even terug wordt gebracht naar die waardevolle momenten.

Laten we het samen voor altijd vastleggen.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.700 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Wat is de geschatte levertijd van het eindwerk na de bruiloft?
1-5 maanden
Hebben jullie een systeem voor het online delen van bestanden?
Ja
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Wickie Fotografie

4.9
15 reviews
15 reviews
Professionaliteit
(14)
(1)
Prijs/kwaliteit
(14)
(1)
Aanrader?
(15)
de.uil.met.een
Door Bart
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn beide geen types die graag op de foto staan. We zijn niet graag het middelpunt van de aandacht; iets wat niet gaat lukken op je eigen trouwdag. We zochten daarom iemand die op onze mooiste dag de sfeer en de blije mensen kon vastleggen, zonder dat we het gevoel hebben dat er constant tegen een cameralens aankijken.

Wij kwamen met deze voorwaarde bij Wickie uit. Bij het bekijken van haar portfolio viel het op dat iedere foto vol van het karakter van de trouwerij zat. Ook waren wij meteen fan van hoe de locatie wordt meegenomen in de foto’s. Wij wilde omringt door natuur gaan trouwen; hoe de bomen en het bos onderdeel waren van het moment sprak ons enorm aan. Na een digitale ontmoeting met Wickie waren wij er al snel uit dat Wickie onze fotograaf zou worden.

Van deze beslissing hebben wij op z’n zachtst gezegd geen spijt gehad. Door haar prachtige werk kijken wij terug op een geslaagde trouwdag, die ze ook nog mooi heeft weten samen te vatten in een geweldig trouwalbum! In iedere foto herkennen wij de dag terug en het gevoel wat wij toen hadden. De uitdagingen die de dag gaven heeft ze moeiteloos doorstaan. Ze heeft onze ringdragers, twee kerkuilen, scherp op de foto gekregen op het moment suprême. Ook heeft ze ons geholpen met nadenken over foto-locaties nadat we door een storm niet op onze gewenste fotoshoot-locatie foto’s konden maken.

Wickie, we zijn je eeuwig dankbaar voor de herinneringen die je met foto´s hebt vastgelegd!

Misbruik rapporteren
broek.charlotte
Door Charlotte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super blij dat we Wickie hebben gekozen om onze trouwdag vast te leggen. De foto's zijn prachtig en heel natuurlijk (we wilden niet zulke geposeerde foto's), en ze dacht fijn met ons mee. Wickie gaat heel relaxed te werk en je hebt eigenlijk niet door dat ze erbij is. Ze is ook super efficient: de groepsfoto's waren zó gemaakt. Ik raad beveel haar van harte aan!

Misbruik rapporteren
sazzlethompson4
Door Sarah
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wickie was so wonderful as our wedding photographer. We were so lucky to have her; professional, kind and caring and we now have incredibly beautiful photographs to remember our special day.

My husband hates having his picture taken, but Wickie managed to get some stunning photos that look really natural which I never thought we would have!

We got married during COVID and so there were many changes/issues/delays and Wickie was really understanding throughout it all. I cannot thank her enough and would highly recommend her to everyone! Thank you Wicky :)

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2011KW

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact