• Prijs vanaf: 1.450 €

Alles vastleggen zoals het is, foto’s van wie jullie echt zijn, de echte emoties, alle geplande en ongeplande momenten. Ik wil jullie iets geven waardoor je elke keer als je naar de foto’s kijkt weer even terug wordt gebracht naar die waardevolle momenten.

Laten we het samen voor altijd vastleggen.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.450 €
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De aanbetaling bij het definitief maken van de boeking is €350. De eindfactuur wordt een week voor de bruiloft toegestuurd en kan tot een week nu de bruiloft worden voldaan.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Wickie Fotografie en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Wickie Fotografie

4.9
13 reviews
13 reviews
Professionaliteit
(12)
(1)
Prijs/kwaliteit
(12)
(1)
Aanrader?
(13)
sazzlethompson4
Door Sarah
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wickie was so wonderful as our wedding photographer. We were so lucky to have her; professional, kind and caring and we now have incredibly beautiful photographs to remember our special day.

My husband hates having his picture taken, but Wickie managed to get some stunning photos that look really natural which I never thought we would have!

We got married during COVID and so there were many changes/issues/delays and Wickie was really understanding throughout it all. I cannot thank her enough and would highly recommend her to everyone! Thank you Wicky :)

Misbruik rapporteren
d.sprenger1991
Door David
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wickie is echt een Topper! Wij zouden iedereen Wickie aanraden. Ze heeft onze bruiloft vastgelegd en wat zijn we toch ongelovelijk blij met het resultaat.Wat wij echt heel indrukwekkend vonden was dat ze ook de kleine momenten van de dag weet vast te leggen. Je hebt niet eens door dat ze der echt is en als je dan de foto's te zien krijgt, zie je dat ze echt alles heeft vastgelegd.Naast dat ze een geweldige fotografe is, is ze ook echt een super leuk mens.Onze gasten waren ook zeer onder de indruk van hoe wickie is en van wat ze doet.En het foto album is echt super netjes ingedeeld en van prachtige kwaliteit.

Misbruik rapporteren
emmafabius
Door Emma
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wickie is een absolute aanrader! Ze legt de dag en de bijzondere momenten op een mooie manier vast, is fijn om mee te werken en combineert jouw wensen met haar expertise. De communicatie en voorbereiding waren prettig en op de dag zelf voelde het heel natuurlijk wanneer Wickie foto's maakte. De foto's en het album zijn prachtig en van een hoge kwaliteit. We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen en raden haar ten zeerste aan!  

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2011KW

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier