Winkel van Sinkel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Winkel van Sinkel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Eén van de belangrijkste dagen van uw leven, een dag vol geluk, plezier en emotie. Bij ieder huwelijk voelen wij ons weer vereerd dat wij deel uit mogen maken van een stuk van uw geschiedenis. Details, perfectie en transparantie zijn voor ons de uitgangspunten om uw dag tot in de puntjes verzorgd te laten verlopen.

Zalen
Over 4 locaties hebben wij 21 zalen ter beschikking. Een van de mooiste zalen voor uw huwelijk is de Balzaal in de Winkel van Sinkel, met uniek uitzicht over de Oudegracht én de Domtoren.

De locatie Ottone is een kerkgebouw Ottone uit 1863.  Deze prachtige historische locatie is gelegen aan de Kromme Nieuwegracht en toont stijlkenmerken. Daarnaast hebben we nog talloze andere zalen beschikbaar om zo tot een keuze te komen die bij u past.

Maatwerk
Wij hebben speciaal voor u één aanspreekpunt geselecteerd, die u tijdens het gehele voortraject zal ondersteunen en al uw verzoeken zal proberen om te zetten in realiteit van trouwceremonie met huwelijksreceptie tot diner met feest. Wij kunnen het gehele pakket voor u verzorgen.

 Geen enkel huwelijk is hetzelfde en daarom verdient u onze persoonlijke aandacht. Vandaar dat wij ook gekozen hebben om alleen maar maatwerk te verzorgen, om uw huwelijk tot in de puntjes te arrangeren.

 

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Cultureel Belang, Uitzicht op natuur

Meningen over Winkel van Sinkel

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3511 AZ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact