Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Op het kruispunt van de vijf grachten in het stijlvolle stadsdeel Amsterdam Zuid staat het Rijksmonument Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel. Het Apollo paviljoen opende in 1928 haar deuren voor de Olympische Spelen. Ondanks de rijke historie van het pand, sluit het vernieuwde concept perfect aan bij de hedendaagse allure van de stad. Het Apollo Hotel Amsterdam beschikt over 223 kamers & suites, 5 multifunctionele zalen, een business centre, fitness en parking. De culinaire faciliteiten van het hotel zijn restaurant “Bodon, La Grande Brasserie”, lobbybar “The Living Room” en “The Harbour Club Amsterdam Zuid”.

The Harbour Club Amsterdam Zuid
The Harbour Club Amsterdam Zuid is inmiddels een begrip in Oud-Zuid. Hier is het culinair genieten met een uniek uitzicht over de grachten van Amsterdam. Een zakelijk diner of lazy sunday lunch? Het team kookt met verse lokale producten en creëert gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid.

Bodon, La Grande Brasserie
Bodon, La Grande Brasserie vertelt het verhaal van de traditionele Franse keuken. Het echte ambacht keert terug in een verbluffende setting. Het interieur van Bodon, La Grande Brasserie is extravagant en is rijk gedecoreerd met een prachtige mélange van marmer, vintage en goud. 

FAQ´s

Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Parkeren
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 1077 BA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact