Zalencentrum Ruimzicht

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Zalencentrum Ruimzicht

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Een feest staat of valt met de locatie en de gastvrijheid van de medewerkers. Dit verklaart waarom Ruimzicht al jaren een ideale uitvalsbasis voor bruiloften, recepties en andere feestelijke bijeenkomsten is. Of het nu om een 40-jarig huwelijksdiner voor 35 personen gaat of een bruiloft voor 300 gasten? Ruimzicht zorgt voor een onvergetelijke dag of avond waarin persoonlijke aandacht en een gemoedelijke sfeer centraal staan.  

Trouwen, huwelijk, bruiloft… Deze woorden scheppen al een aangename sfeer en geven een feestelijk gevoel. Zo hoort het ook, want trouwen doe je niet iedere dag. Juist daarom moet deze dag onvergetelijk worden. Hier gaat Ruimzicht voor zorgen. De sfeer die Ruimzicht uitademt samen met de prachtige bosrijke omgeving garanderen al de nodige romantiek.

Ieder bruidspaar is uniek en daardoor is iedere bruiloft anders. Maatwerk is van groot belang. Het uitgebreiden zalencomplex biedt ruimte aan grote en kleine bruiloften. De (culinaire) invulling van de dag bepaalt u zelf, maar Ruimzicht denkt graag met u mee. 

FAQ´s

Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Zalencentrum Ruimzicht

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7038 EH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact