• Online magazine
  • Wereldster Rihanna lanceert eindelijk haar Savage X Fenty lingerielijn! En we love it!

Wereldster Rihanna lanceert eindelijk haar Savage X Fenty lingerielijn! En we love it!

Na haar Fenty Beauty make-up lijn is het dan eindelijk tijd voor haar nieuwe lingerielijn: Savage X Fenty! Wereldster Rihanna lanceerde vandaag haar nieuwe collectie en is wereldwijd verkrijgbaar! Lees snel verder voor meer!

  • Real Weddings
  • Editorial
  • International
  • Lingerie
  • Bruid

Slechts enkele dagen na het omverblazen van het Met Gala 2018 met haar oogverblindende look, vierde de wereldster Rihanna gisteren haar Savage X Fenty launch-party, enkele uren vóór de lancering van haar lingerielijn, in New York. De 30-jarige zangeres maakte een entree in een sexy zwarte negligé waarbij iedereens mond van openviel, want kijk nou eens zelf naar de beelden!

opslaanRihanna. Foto: Shutterstock
Rihanna. Foto: Shutterstock
Adverteren

Eenmaal binnen bij het evenement poseerde de wereldster met een aantal modellen en liet haar creaties zien. Eerder deze week werd Rihanna ook al gespot in haar andere ontwerpen tijdens een wandeling rond de Big Apple. De ster gaf enkele weken geleden al hints over de komst van iets nieuws met instagram captions als ‘didn’t they tell u?’ afkomstig van een lyric uit haar single ‘Needed Me’.

De countdown voor Savage X Fenty begon zo’n twee weken geleden op Instagram en Twitter, en zorgde voor veel publiciteit. Rihanna gaf haar volgers op het internet elke dag een preview van haar collectie, waarbij ze ook zelf in haar ontwerpen poseerde. De foto’s van de ster braken één voor één het internet! We mean look at her!

Wij hebben vol spanning de dagen afgeteld! Het was het wachten zeker waard, want de Savage X Fenty collectie is sinds vanochtend (11 mei 2018) wereldwijd online! De collectie bevat maar liefst 90 stukken lingerie, nachtkleding en accessoires! Daarnaast variëren de maten van XS tot 3XL, met een bh-selectie van 32A tot 44D. Yes girl, open snel een nieuw tabblad, neem je creditcard bij de hand en haast je naar de website, want enkele dingen zijn nu al uitverkocht!

Voor meer inspiratie en Zankyou volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!