Beginnen met organiseren

Gaat u trouwen, maar weet u niet waar u moet beginnen met de organisatie? Hier vindt u alle tips, informatie en inspiratie die u nodig heeft!
Zes herfst- en wintertrends voor jouw wedding!

Zes herfst- en wintertrends voor jouw wedding!

Zo vind je de ideale locatie om jouw partner ten huwelijk te vragen
Zo vind je de ideale locatie om jouw partner ten huwelijk te vragen
Is het moment aangebroken dat jij de liefde van je leven ten huwelijk wilt vragen? Dan helpen wij je met het uitzoeken van de perfecte locatie!
Foto: Erwin Beckers Bruidsfotografie
It's the most wonderful time of the year... tijd voor een huwelijksaanzoek?
Kerst staat voor de deur en wie is er nou niet gek op deze heerlijke dagen!? Het is naast een gezellige, ook nog eens een hartstikke romantische tijd en daarom perfect voor een aanzoek!
Originele manieren om een huwelijksaanzoek te doen
Originele manieren om een huwelijksaanzoek te doen
Gastblogger Hellen Meijer van Nozza.nl geeft tips voor de meest originele, romantische en leuke manieren om de liefde van je leven en huwelijk te vragen!
Credits: Rox and San Bruidsfotografie
Maak de gastenlijst voor jullie bruiloft met deze 6 tips!
Weet je niet precies wie je allemaal moet uitnodigen voor je bruiloft? Bekijk dan hier 5 tips die wij bij Zankyou meegeven zodat jouw gastenlijst compleet is.
Foto: Oh So Pretty Party
Zelf trouwkaarten ontwerpen: zo doe je dat!
Zelf je trouwkaarten ontwerpen is echt heel leuk! Het is heel makkelijk om zelf te doen, en bovendien is het gewoon heel bijzonder om je eigen kaart te ontwerpen. En het leukste: het is makkelijker dan het lijkt. Volg onze stappen en maak de leukste trouwkaarten voor jouw bruiloft!
Credits: Shutterstock
Zo ziet een Turkse bruiloft eruit!
De Turkse bruiloft kent een aantal prachtige tradities. Zo is een Turkse bruiloft erg anders dan een Nederlandse. Benieuwd? Lees snel verder!
Credits: Shutterstock
Hoe schrijf je een persoonlijke trouwgelofte?
Steeds meer bruidsparen kiezen voor een persoonlijk trouwgelofte in plaats van een standaardgelofte. Dit is een werkje waar je even de tijd voor moet nemen, maar Zankyou helpt je graag op weg.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie