Zankyou stelt voor: weddingplanner én trouwambtenaar Houvast!

Weddingplanner Houvast heeft ervaring met de trouwindustrie door haar werk als trouwambtenaar. Tegenwoordig neemt ze de organisatie van huwelijken in zowel binnen- als buitenland op zich op en laat ze haar creative brein los op de mooiste bruiloften!

Zankyou stelt voor: weddingplanner én trouwambtenaar Houvast!
  • Organiseren bruiloft
  • Sponsored

De trouwdag is één van de meest belangrijke dagen van je leven en op die dag wil jij dat alles perfect loopt. Er moet aan van alles gedacht worden: weten de bruidsmeisjes wat ze moeten doen, zijn er genoeg stoelen voor iedereen, wordt het eten wel op tijd geserveerd en zo zijn er nog 1001 dingen… Op de dag zelf zullen je partner en jij het super druk hebben (met genieten) en wil je absoluut niet aan deze dingen moeten denken. Sterker nog, je zult ze vergeten. Hier biedt een weddingplanner de uitkomst. Weddingplanner Houvast is een creatieve, zakelijke en open weddingplanner die geen enkel detail over het hoofd ziet en de mooiste bruiloften in zowel binnen- als buitenland verzorgd.

opslaanWeddingplanner HouvastMeer informatie
Weddingplanner Houvast

Hoe het allemaal begon… 

Hoewel Ina al aardig wat ervaring heeft met het werk van weddingplanner, is dit niet haar eerste baan gerelateerd is aan de trouwindustrie. Zo begon ze als trouwambtenaar. Bij huwelijksvoltrekkingen begeleidde ze regelmatig de eigen benoemde trouwambtenaar en daar was dan ook vaak een eigen ceremoniemeester bij betrokken. Door gaandeweg gesprekken met die ceremoniemeesters te voeren bleek dat zij niet konden genieten van de huwelijksdag, omdat er van alles geregeld moest worden en dit vond zij jammer om te horen. Dit was het moment waarop Ina erover na begon te denken om dit als baan op te pakken en de organisatie van de bruiloft op zich te nemen. In 2017 startte ze onder de naam weddingplanner Houvast.

Trouwambtenaar en weddingplanner 

De combinatie van trouwambtenaar en weddingplanner is er een die we niet vaak zien, maar wel veel voordelen met zich meebrengt. Zo kent Ina meerdere kanten van de bruiloft en kan ze daarnaast ook nog eens de huwelijksvoltrekking doen wanneer jullie dit wensen. Weddingplanner Houvast staat voor kwaliteit, exclusiviteit, structuur, goed contacten kunnen leggen en goed vooruit kunnen kijken. Ina kan jullie dag tot in de puntjes verzorgen waardoor jullie niet alleen op de dag zelf, maar ook met de planning van de bruiloft van elkaar kunnen genieten. Een ontspannen, stressvrije bruiloft van de verloving tot het trouwfeest!

opslaanWeddingplanner HouvastMeer informatie
Weddingplanner Houvast

De taken 

Weddingplanner is nog een vrij nieuw begrip in Nederland, maar is inmiddels niet meer weg te denken bij de organisatie. Wij van Zankyou raden bruidsparen altijd aan om een weddingplanner in te huren. Veel bruidsparen weten van tevoren niet goed wat er allemaal bij de organisatie van een bruiloft komt kijken tot ze er middenin zitten. Weddingplanner Houvast zorgt ervoor dat alle voorziene en onvoorziene taken tot in de puntjes geregeld zijn, zodat jullie je nergens zorgen over te hoeven maken en heerlijk kunnen genieten van alles omtrent de bruiloft. Zij neemt als weddingplanner de complete organisatie uit handen en zorgt hierin voor de contacten met de leveranciers, vormgeving en styling. Daarnaast is zij ook een topper wanneer het gaat om het bewaken van het budget, dus hoeven jullie niet bang te zijn voor hoog oplopende kosten.

opslaanWeddingplanner HouvastMeer informatie
Weddingplanner Houvast

Kennismakingsgesprek 

Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen jullie te horen wat er allemaal bij de organisatie komt kijken en geloof ons, dit is meer dan je denkt. Onder het genot van een kopje koffie of thee spreken jullie wat ideeën door, leren jullie elkaar beter kennen en wordt er gekeken of er een klik is. Ina vindt de contacten met het bruidspaar één van de meest geweldige aspecten van haar beroep. Het feit dat zij deel uit mag maken van jullie huwelijksdag en haar organisatietalent hierin mag gebruiken vindt zij heel speciaal. Als er een klik is tussen jullie kan de samenwerking dan ook gelijk besproken worden en is de eerste stap naar jullie droomhuwelijk gezet!

Samenwerking

Veel weddingplanners werken samen met vaste leveranciers en zo ook weddingplanner Houvast. Zij werkt samen met een vaste top fotograaf/videograaf van Nederlandse bodem. Naast bruiloften in Nederland, organiseert zij ook bruiloften in het buitenland. In 2019 heeft ze er één op Gran Canaria georganiseerd waar ze laaiend enthousiast over is en graag over vertelt. Dit is volgens haar heel anders vergeleken met een bruiloft in Nederland. De organisatie is drukker en complexer en het is een ander soort uitdaging om hier het totale plaatje van te maken, maar ze vindt het geweldig.

opslaanWeddingplanner HouvastMeer informatie
Weddingplanner Houvast

Als Ina aankomende bruidsparen een tip mee kan geven is het om in ieder geval een gesprek aan te gaan met een weddingplanner en niet de fout te maken om te denken dat het niets voor jullie is. Neem vrijblijvend contact met haar op en wie weet helpt Ina jullie verder met de organisatie van deze prachtige dag!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Weddingplanner Houvast Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!