Creëer jullie eigen bruiloft website en ontdek de vele voordelen hiervan!

Handig en gemakkelijk je gasten op de hoogte brengen met de Zankyou trouwwebsite! Dit is ook perfect voor mensen in het buitenland.

  • Organiseren bruiloft
  • Adviseren
  • Gratis
  • Nederland

Wordt jullie bruiloft bekleed met een bepaald thema, in een bepaalde stijl of in jullie lievelings-kleuren? Is het dan niet geweldig dat jullie persoonlijke bruiloftsite in dezelfde stijl opgemaakt kan worden? En wat als je persoonlijke website precies het thema van je bruiloft kan uitstralen? Zankyou kan dit voor jullie mogelijk maken. Het maakt namelijk niet uit of jullie bruiloft geïnspireerd wordt door een boho-chic, vintage of zomer thema, met de verschillende lay-out mogelijkheden kunnen jullie de website aanmaken die het beste bij jullie stijl past!

opslaanZankyouMeer lezen “Zankyou”
Creëer je eigen bruiloft website met Zankyou. Het is gratis!

“Waarom heb ik een trouwwebsite nodig?”,  zou je je kunnen afvragen.

Adverteren

Daar zijn genoeg redenen voor, maar vooral veel praktische redenen. Één daarvan is dat jullie op een centrale plek alle informatie betreffende jullie bruiloft kunnen verzamelen, waarmee jullie o.a. de gasten kunnen informeren naar het dag-programma, de dresscode en het leukste onderdeel voordat jullie trouwdag aanbreekt: het vrijgezellenfeest.

Een stijlvolle bruiloft vergt wat organisatie, men besteedt al veel tijd aan het uitzoeken van de meest sierlijke uitnodigingen, bloemstukken en decoratie, waarom zouden jullie dan niet dezelfde aandacht geven aan het creëren van een stijlvolle website? Dit kan allemaal dankzij Zankyou – creëer nu jullie eigen website naar jullie eigen smaak. Daarnaast is het erg gemakkelijk: bij Zankyou hoef je namelijk niet zoveel verstand te hebben van website-design. De website is erg makkelijk zelf te creëren en precies op de manier zoals jij het wilt.

In maar een paar klikken kies je jullie favoriete ontwerp en kunnen jullie beginnen aan jullie persoonlijke opmaak.

opslaanZankyouMeer lezen “Zankyou”
Kies de achtergrond die bij jullie stijl past.

Door middel van jullie persoonlijke URL komen jullie gasten direct op jullie website terecht. De privacy-instellingen kun je door middel van een wachtwoord zelf aanpassen en daarmee bepalen of jullie website openbaar of privé toegankelijk is.

Met de Zankyou bruiloftwebsite kun je:

Een online cadeaulijst creëren. Jullie ontvangen het totaal bedrag van de geschonken bijdrage op jullie eigen bankrekening
Foto’s en video’s van voor en na de ceremonie toevoegen.
Een trouwdagboek opmaken die je kunt delen met je vrienden en familie.
Een muzieklijst opstellen van je favoriete nummers. Vraag je gasten naar suggesties voor de perfecte playlist.
– Informatie over de logistieke organisatie verschaffen, zoals de precieze locatie van de ceremonie en receptie,  de aanbevolen hotels en o.a. het weerbericht van de datum van jullie trouwdag.
De uitnodigingen versturen en je tafelschikking opmaken voor het diner.

Dit alles is geheel kosteloos!

opslaanZankyouMeer lezen “Zankyou”
Deze opmaak is heerlijk hollands met de achtergrond van fietsen.

De website is ook erg handig mochten jullie vrienden en familie uit het buitenland komen. Het bespaart je een hoop telefoontjes en verzendkosten. Jullie website is namelijk in verschillende talen beschikbaar.

opslaanZankyouMeer lezen “Wedding websites with Zankyou”
Trouwwebsite in een andere taal.

Om meer te weten te komen over het creëren van je persoonlijke bruiloft website, neem dan een kijkje op de Zankyou website, zie de tutorials en ontdek het grote voordeel van deze service. Wij weten zeker dat u niet teleurgesteld zal worden!

*Bij elke bijdrage aan uw online Cadeaulijst geldt een vergoeding die door het paar of door de gast betaald word. Voor verdere informatie kunt u terecht op de Zankyou website.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!