Ontdek de details van een vintage bruiloft en raak verliefd!

Ben je gepassioneerd over alles wat te maken heeft met vintage? Wil jij je bruiloft een chique en tegelijkertijd ouderwetse stijl geven? Lees dan dit artikel waarin wij veel vintage details cadeau geven...

  • Decoratie stijlen
  • Kant
  • Bruidsboeket
  • Vintage

De beslissing van het bruidspaar om de keus te maken in welke stijl jullie willen gaan trouwen, is niet altijd even gemakkelijk. Jullie willen beide een thema toevoegen bij jullie bruiloft en dan kan het lastig zijn om hier een middenweg in te vinden of te weten wat de opties zijn. Vandaag gaan we jullie alles met betrekking tot de vintage stijl laten zien. Deze term is de laatste tijd zeer modieus en wordt veel gebruikt, van kleding en accessoires tot aan decoraties.

Adverteren

Voor een huwelijk met een vintage stijl, hebben we ingezoomd op verschillende items. Ten eerste, de trouwjurk met een klassieke en bohemien touch. Sommige ontwerpen vallen vrij eenvoudig uit of zijn geborduurd met organza en zijde. Er zijn ook jurken te zien die versierd zijn met kraaltjes en strass. Als we kijken naar de accessoires, zijn het de broches die het antieke gevoel geven en dat is wat we uiteindelijk willen. De juwelen zijn gemengd van goud met zilver en witte parels, wat ook prachtig bij het vintage past. Ook het boeket kan in de vintage stijl passen, wanneer je pastel en gedempte tinten gebruikt.

Behalve het versieren van je eigen vintage-look, is de decoratie in de vintage-stijl ook van groot belang. Dit geeft de sfeer die jullie uiteindelijk willen creëren goed weer. Denk bijvoorbeeld aan kandelaars en kaarsen, verouderde kooien, DIY (do-it-yourself) uitnodigingen, bloemen, glazen potten, kransen, hout en antieke meubels. Een groot aantal aan details die ervoor zorgen dat de vintage-stijl goed tot zijn recht komt.

Ga voor vintage en versier uw bruiloft met jullie eigen persoonlijke tinten. Inspireer jezelf door onze galerij te bekijken en ontdek jullie favoriete items.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Ontdek de details van een vintage bruiloft en raak verliefd!