De beste geometrische accessoires om je bruiloft te decoreren. Durf jij het aan?

Kies geometrische details voor de decoratie van je bruiloft en je krijgt er geen spijt van! Deze trend mag je niet missen...

  • Decoratie stijlen
  • Aanbeveling
  • International

Je hebt je vast al ondergedompeld in de mogelijkheden voor de decoratie van je bruiloft en je weet nog niet goed welke stijl je moet kiezen. Eén die we de laatste jaren steeds vaker terugzien is de geometrische stijl. Je kunt geometrische details gebruiken om elk plekje van de locatie te versieren. Als je je er geen voorstelling bij kunt maken, wees gerust: in deze galerij vind je 38 ideeën die jou over de streep trekken.

Adverteren

Terrariums als centerpieces of opgehangen aan het plafond, als decoratie voor de ceremonie waar je ze kunt gebruiken voor het altaar, voor de gang of hangend aan de stoelen van de getuigen. Als we nadenken over de decoratie van het banket, dan kun de geometrische accessoires op elke mogelijke plek gebruiken. Als decoratie voor de stoelen van het bruidspaar, de sweet table, de photocall, bedankjes voor de gasten, op de borden of misschien wel de onderborden, de naambordjes of zelfs de tafelnummers. Geometrische details zien we ook steeds vaker terug in de uitnodigingen en de taarten.

Het is een trend die je niet onverschillig laat en gemakkelijk toe te passen is. Kies geometrische details voor de decoratie van je bruiloft en je krijgt er geen spijt van!

Volg ons op FacebookInstagram & Pinterest om nooit meer wat te missen!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De beste geometrische accessoires om je bruiloft te decoreren. Durf jij het aan?