X

20 decoratie ideeën voor een boho-chic thema!

  • [ALT] 12+

Het is tegenwoordig erg populair om een creatief tintje aan je bruiloft te geven. We zagen dit al eerder voorbij komen met vintage of industriële decoratie. Wat ook erg populair is onder aanstaande bruiden is de Boho-chic stijl. Daarom kan je in deze galerij inspiratie op doen voor dit thema! Misschien past het wel perfect bij jou.

Boho-chic is een stijl die niet alleen populair is in de mode maar ook bij decoratie! De stijl is kenmerkend is voor haar diverse bohemian en hippie invloeden. Boho staat voor Bohemian en Chic is het elegante element wat aan dit stijltje wordt toegevoegd. In deze galerij kan je bekijken hoe de Boho-chic super kan staan bij jullie bruiloft!

 En lees ook: vlinders loslaten op je bruiloft! Voor meer inspiratie hebben we ook galerijen met de nieuwste trends van 2017 voor het decoreren met kaarsen en decoratie op een strandbruiloft.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie