X

Trouwen in rustieke stijl met een chique tintje: Een onvergetelijke bruiloft!

  • Bruidspaar
  • Uitnodigingen Creme De Papier 2015.
  • Roze bloemen
  • bruidsboeket
    • Cupcakes
  • [ALT] 27+

Steeds meer koppels kiezen ervoor om hun huwelijk te organiseren in een aparte stijl, in een unieke omgeving of in een bijzonder landschap. Op dit moment is het een enorme trend om buiten te trouwen. Dit is al helemaal leuk om te combineren, met onder andere, de rustieke stijl die nog steeds trending is. Hier kan je enkele ideeën opdoen van deze trend en als je besluit een rustiek-chic huwelijk te organiseren, zullen je gasten hier hoe dan ook erg van onder de indruk zijn.

Het kiezen van de juiste omgeving voor deze stijl is essentieel, een rustieke bruiloft zou bijvoorbeeld totaal niet passen in een klassiek gestijlde ruimte. In dit geval zijn tuinen echt geweldig, oude boerderijen, stallen… of plaatsen op het platteland. Voor het bruidsboeket, kun je kiezen voor wilde bloemen van verschillende grootte en deze combineren voor een natuurlijk boeket. Voor de aankleding van de ceremonie zijn balen stro en leuk idee, je kunt ze gebruiken als stoelen of gewoon als decoratie. Materialen van hout geven een oude sfeer, maar kunnen ook zeer chique zijn. Verschillende materialen kunnen worden gebruikt voor het decoreren van de obers, de plattegrond of voor decoratieve dozen als ondersteuning van elementen, zoals voor het gebak en de zoet-tafels. Ook combinaties met kaarsen creëren mooie details en een warme sfeer.

Aarzel niet en maak je bruiloft decoratie iets om niet te vergeten. Laat je inspireren… en ontdek hier ook de allermooiste trends bruidsboeketten van 2016.

Voor meer inspiratie en acties volg ons dan op Instagram of like ons op Facebook en blijf op de hoogte! 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie