De mooiste decoratie voor jullie buitenbruiloft: haal je hart op!

Jullie bruiloft in de buitenlucht, met de mensen waar jullie het meest om geven om je heen, wat wil je nog meer? Met prachtige decoratie maak je dit plaatje helemaal compleet, kijk snel verder!

  • Decoratie
  • Aanbeveling
  • Voorjaar
  • Zomer

Een buitenbruiloft wordt steeds populairder en zeker in 2021 verwachten ze veel te zien, aangezien het net een stukje meer coronaproof is. De aankleding van een buitenbruiloft vraagt om ander soort decoratie dan een binnen bruiloft. De decoratie van de bankettafel bijvoorbeeld is heel anders buiten dan wanneer je het diner binnen houdt. Hetzelfde geldt voor de decoratie van de ceremonie. Om die reden hebben wij deze galerij samengesteld waar je de mooiste ideeën voor een buitenceremonie, met zowel detailfoto’s als overzicht foto’s vindt. Prachtige decoraties waarvoor je zeker tekent!

Adverteren

Het organiseren van een bruiloft is enorm veel werk. Er moet aan veel details worden gedacht en dit is dan ook de reden dat stellen vaak minimaal een jaar voor hun trouwdatum beginnen met de voorbereidingen. Dus ook wanneer jouw bruiloft nog ver weg lijkt is het een goed plan om je alvast in de decoratie te verdiepen.

De kans is groot dat het decoreren bij jou niet in de vingers zit, maar daar hoef je je absoluut geen zorgen over te maken. ByDorine is het creatieve brein achter jullie bruiloft. Zij organiseren de mooiste totaalconcepten op unieke trouwlocaties. Van tent of kas, tot meubels, catering, aankleding, bloemen en het gezelligste personeel: zij zorgen ervoor dat alles van top tot teen gestyled is. Ze werken graag met natuurlijke materialen, groen en bloemen, maar ook lichtletters van cortenstaal, een wit springkasteel en een te gekke Gin & Tonic bar zit bij hen in het assortiment. Klinkt dit als de styling die jij op jouw buitenbruiloft wilt hebben? Neem dan vrijblijvend contact op met ByDorine.

Zoals we al eerder aangaven zullen we dit jaar waarschijnlijk meer buitenbruiloften zien dan normaal. Wat we bij deze bruiloften kunnen verwachten? Volgens ByDorine gaan we dit jaar veel natuurlijke kleuren en materialen zien. Denk aan grote planten, rotan meubels en combinaties van zowel droge als verse bloemen.

Er zijn veel soorten buitenbruiloften en de één is de ander niet. Elk soort bruiloft vraagt weer om zijn eigen decoratie. Want een bruiloft in het bos of in een tuin wordt weer heel anders gedecoreerd dan een bruiloft op het strand of een industriële bruiloft. Laat je inspireren door deze galerij met de mooiste decoraties voor een buitenbruiloft, wat voor soort dan ook, en ook jouw bruiloft zal tip top gestyled zijn. Kijk snel verder!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (2)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De mooiste decoratie voor jullie buitenbruiloft: haal je hart op!