De mooiste decoratie voor jullie buitenbruiloft: haal je hart op!

Jullie bruiloft in de buitenlucht, met de mensen waar jullie het meest om geven om je heen, wat wil je nog meer? Met prachtige decoratie maak je dit plaatje helemaal compleet, kijk snel verder!

  • Decoratie
  • Aanbeveling
  • Voorjaar
  • Zomer
  • 2018
  • Galleries

Een buitenbruiloft wordt steeds populairder. En dan heb en we het niet over enkel het diner of het feest buiten, maar over de hele bruiloft inclusief de ceremonie. De aankleding van een buitenbruiloft vereist heel andere decoratie dan een binnenbruiloft. De decoratie van de bankettafel bijvoorbeeld, is heel anders buiten dan wanneer je het diner binnen houdt. Hetzelfde geldt voor de decoratie van de ceremonie. Om deze reden hebben wij deze galerij samengesteld waar je de mooiste ideeën voor een buitenceremonie, met zowel detailfoto’s als overzichtfoto’s, vindt. Prachtige decoraties waarvoor je zeker tekent!

Het organiseren van een bruiloft is enorm veel werk. Er moet aan veel details worden gedacht en dit is dan ook de reden dat stellen vaak minimaal een jaar voor hun trouwdatum beginnen met de voorbereidingen. Dus ook al lijkt jouw bruiloft nog ver weg, verdiep je alvast in de vele manieren om je bruiloft aan te kleden!

Vier jullie bruiloft bijvoorbeeld in De Antico Casale Urbani! Gelegen in Scheggino, in de provincie Perugia (Italië) bevindt deze boerderij zich in een oase van vrede en rust, omringd door golvende heuvels. De boerderij is eigendom van de prestigieuze familie wiens naam het draagt en dateert uit de 15e eeuw. Het interieur is gerenoveerd en deels bewaard gebleven. Deze mooie trouwlocatie heeft de ideale ruimtes om het bruiloftsbanket in elk sseizoen van het jaar te houden. De boerderij heeft ruime en goed verlichte kamers met een warme en vertrouwde sfeer. Een kamer is geschikt voor maximaal 140 personen en een kamer geschikt voor maximaal 200 personen. In de Antico Casale Urbani kun je genieten van culinaire hoogstandjes met seizoensgebonden ingrediënten, bereidt door de voormalige chef-kok en zijn team.

opslaanNeem contact op Antico Casale Urbani
Antico Casale Urbani

Er zijn veel soorten buitenbruiloften en de één is de ander niet. Elk soort bruiloft vraagt weer om zijn eigen decoratie. Want een bruiloft in het bos of in een tuin wordt weer heel anders gedecoreerd dan een bruiloft op het strand of een industriële bruiloft. Laat je inspireren door deze galerij met de mooiste decoraties voor een buitenbruiloft, wat voor soort dan ook, en ook jouw bruiloft zal tip top gestyled zijn. Kijk snel verder!

Meer lezen over bruiloft decoratie? Lees dan ook:

 

Reacties (2)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!