Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Het feest van voorbereiden kan beginnen, of is wellicht al in volle gang!

Want dat ook dat een feestje kan zijn is voor ons een feit. Misschien zijn jullie heel erg creatief en zitten jullie bomvol ideeën, maar ontbreekt de tijd om het daadwerkelijk te realiseren. Miscchien hebben jullie juist geen enkel idee, en is er eerder stress en onzekerheid over de uitwerking hiervan.

In beide gevallen gaan we heel graag met en voor jullie aan het werk! Of het nu gaat om alleen een ceremonie of diner, of juist de styling van begin tot einde van de dag, ByDorine zal er alles aan doen om jullie droom werkelijkheid te laten worden.

Wij werken graag met natuurlijke materialen, groen en bloemen. Handgemaakte items zullen altijd onderdeel van de styling zijn. Of het nu gaat om romantisch, vintage, boho of juist chique, voor alle stylen zijn er tal van mogelijkheden.

Het allerliefst verzorgen wij een totaalconcept. Want ook voor bloemwerk en catering kan je by Bydorine terecht. Wil je dus graag trouwen in de achtertuin, of bij je oom en tante in het weiland? Dan werken we graag de complete dag voor jullie uit, zodat alles klopt en jullie dag een unieke sfeer en uitstraling heeft!

In een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar al jullie wensen en ideeën. Aan de hand hiervan wordt een passende offerte gemaakt.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie, jullie mooiste dag en kijk uit naar een toffe samenwerking!

Liefs en warme groet,

Dorine

Bezoeker, laat een review achter over ByDorine en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 19 reviews
Door line.delangen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tijdens ons eerste gesprek met Dorine wisten we al dat het helemaal goed zou komen op onze bruiloft. Ze snapte meteen wat voor sfeer we zochten en kwam met geweldige ideeën die daar helemaal op aansloten, maar we nooit zelf hadden kunnen bedenken. 

Dorine is lief, heel creatief, betrokken, weet van aanpakken en weet hoe ze alles voor elkaar moet krijgen. 

Ze heeft onze bruiloft samen met collega Maaike sprookjesachtig mooi aangekleed. Daarnaast was ze op onze trouwdag ook onze ceremoniemeester en heeft ze er voor gezorgd dat alles goed verliep. Ook zorgde ze dat wij als bruidspaar niets te kort kwamen. 

De hele dag was nog veel mooier dan we ons van te voren konden voorstellen en dat is voor een groot deel te danken aan Dorine!

Misbruik rapporteren
Door catherinelavies
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dorine is een van de redenen waarom we zo nóg een keer zouden willen trouwen! 
Van begin tot het eind was het contact hartstikke leuk, Dorine is ondanks een mogelijk druk programma zeer goed bereikbaar en schakelt snel. 
Geen idee is voor Dorine te gek en ook schakelen met andere (door ons ingehuurde) partijen doet ze met plezier.

Voorafgaand aan de bruiloft wensten mensen ons succes met alle voorbereidingen, maar dankzij Dorine was dit nagenoeg overbodig en was het genieten van de voorpret.

De dag zelf hebben Dorine en haar man geknald met een stralende lach en energie alsof ze zelf gingen trouwen, niets was teveel en alles ging geruisloos. Ombouwen van ceremonie naar diner gebeurde in de tuin waar alle gasten ook waren, maar niemand heeft het gemerkt.

Dankzij Dorine hadden wij de voor ons mooist denkbare dag waarbij niets anders had gemoeten. Wat hebben we genoten. Doe jezelf een lol en gun jezelf Dorine! 

Misbruik rapporteren
Door margrietvanzuidam
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben gebruik gemaakt van deze diensten voor ons 25jarig huwelijksfeestje!

We hadden een goed verzorgd feestje. Alles zag er gezellig uit! Heerlijke hapjes en drankjes leuk uitgestald! In goed overleg bedacht hoe we het zouden willen. Dorine dacht daarin fijn mee! Het was heel fijn zo ons feestje te vieren. Heerlijk onbezorgd voor ons. We kijken terug op een heel fijn feest! Zeker een aanrader!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 3704 HJ