Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Het feest van voorbereiden kan beginnen, of is wellicht al in volle gang!

Want dat ook dat een feestje kan zijn is voor ons een feit. Misschien zijn jullie heel erg creatief en zitten jullie bomvol ideeën, maar ontbreekt de tijd om het daadwerkelijk te realiseren. Miscchien hebben jullie juist geen enkel idee, en is er eerder stress en onzekerheid over de uitwerking hiervan.

In beide gevallen gaan we heel graag met en voor jullie aan het werk! Of het nu gaat om alleen een ceremonie of diner, of juist de styling van begin tot einde van de dag, ByDorine zal er alles aan doen om jullie droom werkelijkheid te laten worden.

Wij werken graag met natuurlijke materialen, groen en bloemen. Handgemaakte items zullen altijd onderdeel van de styling zijn. Of het nu gaat om romantisch, vintage, boho of juist chique, voor alle stylen zijn er tal van mogelijkheden.

Het allerliefst verzorgen wij een totaalconcept. Want ook voor bloemwerk en catering kan je by Bydorine terecht. Wil je dus graag trouwen in de achtertuin, of bij je oom en tante in het weiland? Dan werken we graag de complete dag voor jullie uit, zodat alles klopt en jullie dag een unieke sfeer en uitstraling heeft!

In een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar al jullie wensen en ideeën. Aan de hand hiervan wordt een passende offerte gemaakt.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie, jullie mooiste dag en kijk uit naar een toffe samenwerking!

Liefs en warme groet,

Dorine

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 15 reviews
Door nienkepotma
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dorine heeft met haar styling onze bruiloft tot een nog hoger niveau getild! Ik vond de communicatie vooral heel prettig en ze begreep direct wat wij voor sfeer voor ogen hadden. Het was heel fijn dat Dorine vooraf met ons de locatie is komen bekijken zodat ze daar een nog beter beeld voor kregen. We hebben tijdens en na de dag heel veel complimenten gekregen over de intieme setting van de ceremonie, de prachtig aangeklede dinertafel en alle kleine details. Bedankt Dorine!

Misbruik rapporteren
Door ang1988
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dorine heeft mooi kunnen aansluiten op onze wensen voor het huwelijk. Hierdoor is mijn droom echt werkelijk geworden!

Misbruik rapporteren
Door kusvaneline
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Wij hadden zelf een plaatje in ons hoofd & wilden graag decoratie huren en onze bloemen door Dorine laten leveren. Op basis van onze plaatjes heeft zij een voorstel gedaan met haar spullen, top. De samenwerking is heel prettig verlopen, Dorine is een leuk mens. Aanrader! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 3704 HJ