ByDorine

Ga naar het gesprek Meer Informatie

ByDorine

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Het feest van voorbereiden kan beginnen, of is wellicht al in volle gang!

Want dat ook dat een feestje kan zijn is voor ons een feit. Misschien zijn jullie heel erg creatief en zitten jullie bomvol ideeën, maar ontbreekt de tijd om het daadwerkelijk te realiseren. Miscchien hebben jullie juist geen enkel idee, en is er eerder stress en onzekerheid over de uitwerking hiervan.

In beide gevallen gaan we heel graag met en voor jullie aan het werk! Of het nu gaat om alleen een ceremonie of diner, of juist de styling van begin tot einde van de dag, ByDorine zal er alles aan doen om jullie droom werkelijkheid te laten worden.

Wij werken graag met natuurlijke materialen, groen en bloemen. Handgemaakte items zullen altijd onderdeel van de styling zijn. Of het nu gaat om romantisch, vintage, boho of juist chique, voor alle stylen zijn er tal van mogelijkheden.

Het allerliefst verzorgen wij een totaalconcept. Want ook voor bloemwerk en catering kan je by Bydorine terecht. Wil je dus graag trouwen in de achtertuin, of bij je oom en tante in het weiland? Dan werken we graag de complete dag voor jullie uit, zodat alles klopt en jullie dag een unieke sfeer en uitstraling heeft!

In een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar al jullie wensen en ideeën. Aan de hand hiervan wordt een passende offerte gemaakt.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie, jullie mooiste dag en kijk uit naar een toffe samenwerking!

Liefs en warme groet,

Dorine

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over ByDorine

5.0
22 reviews
22 reviews
Professionaliteit
(22)
Prijs/kwaliteit
(21)
(1)
Aanrader?
(22)
mir_ende
Door Mirte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 4 september zijn wij getrouwd en Dorine en haar team hebben ons geholpen met de styling en het vinden van de juiste leveranciers voor onze dag. Helaas door corona hebben wij het een jaar moeten uitstellen, maar de flexibiliteit van Dorine was hierin erg fijn. Zij heeft meteen de datum aangepast na een jaar later en is hier tot de dag van ons trouwen heel begripvol in geweest. Zij kan snel schakelen en middels beeldmateriaal wat je stuurt zorgen voor het perfecte plaatje voor een goede prijs en kwaliteit verhouding.Wij waren zo enthousiast over de styling van onze bruiloft, ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en is zeer kritisch en erg precies op haar eigen werk, waardoor er een prachtplaatje is ontstaan. Het was fantastisch mooi en op de dag zelf hebben zij zo snel kunnen werken naar het opzetten van een super mooie borrelplek, naar een prachtige tafelstyling en een te mooie feesttent. Zodra de gasten aankwamen had iedereen het wauw effect en daardoor extra zin in een feestje. Wij waarderen haar eerlijkheid, het meedenken en haar vriendelijkheid die zij heeft gehouden in deze rare corona tijden. Niet alleen van Dorine, maar ook van haar man en haar team. Zij bleven communiceren en tijdens het opbouwen van de locatie hebben wij geen stress of spanning gehad en konden wij gewoon genieten en toeleven naar onze dag.Samen met haar team en haar man is zij een specialist in het neerzetten van een buitenbruiloft met tenten en een totaalconcept. Daarnaast zijn het hele fijne en lieve mensen. Ik kan Dorine bij iedereen aanraden en had geen andere leverancier voor onze dag willen hebben!

Misbruik rapporteren
pvanmansom
Door Pauline
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mede dankzij Dorine kunnen wij terugkijken op een prachtige huwelijksdag, waarbij de aankleding tot in de puntjes en volgens afspraak was verzorgd.Wil je op je trouwdag geheel worden ontzorgd door een zeer benaderbare, meedenkende, creatieve, professionele stylist benader dan Dorine van ByDorine. Wij hebben daar namelijk geen moment spijt van gehad. 

Misbruik rapporteren
evaa_02
Door Eva
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw, wauw, wauw. Dankzij Dorine zijn al onze dromen uitgekomen. Het leek alsof ze in onze hoofden heeft kunnen kijken en het plaatje wat wij hadden heeft kunnen vertalen naar de werkelijkheid.

Voorafgaande aan de bruiloft hebben we veel contact gehad met Dorine. Dit hebben wij altijd als zeer prettig ervaren. Ze reageerde snel op appjes/mailtjes/belletjes en we hadden het gevoel dat we altijd met vragen bij haar terecht konden. Daarnaast is ze ook nog eens een heel fijn mens.

Niet alleen heeft zij de aankleding van onze bruiloft verzorgd, maar is zij ook de gehele dag aanwezig geweest om alles in goede banen te lijden. Dit raad ik echt iedereen aan. Het ontneemt je zoveel zorg om iemand te hebben staan met professionaliteit en ervaring en die ook nog eens helemaal blend binnen je familie en vriendenkring. Eigenlijk was ze er niet, maar ondertussen deed ze alles en zo hebben niet alleen wijzelf, maar ook onze gasten dit ervaren.

Het inhuren van Dorine voor zowel de styling als op de dag zelf is (naast het ja-zeggen;)) de beste keuze geweest voor onze bruiloft en ik gun iedereen een Dorine op je bruiloft!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3704 HJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact