Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Het feest van voorbereiden kan beginnen, of is wellicht al in volle gang!

Want dat ook dat een feestje kan zijn is voor ons een feit. Misschien zijn jullie heel erg creatief en zitten jullie bomvol ideeën, maar ontbreekt de tijd om het daadwerkelijk te realiseren. Miscchien hebben jullie juist geen enkel idee, en is er eerder stress en onzekerheid over de uitwerking hiervan.

In beide gevallen gaan we heel graag met en voor jullie aan het werk! Of het nu gaat om alleen een ceremonie of diner, of juist de styling van begin tot einde van de dag, ByDorine zal er alles aan doen om jullie droom werkelijkheid te laten worden.

Wij werken graag met natuurlijke materialen, groen en bloemen. Handgemaakte items zullen altijd onderdeel van de styling zijn. Of het nu gaat om romantisch, vintage, boho of juist chique, voor alle stylen zijn er tal van mogelijkheden.

Het allerliefst verzorgen wij een totaalconcept. Want ook voor bloemwerk en catering kan je by Bydorine terecht. Wil je dus graag trouwen in de achtertuin, of bij je oom en tante in het weiland? Dan werken we graag de complete dag voor jullie uit, zodat alles klopt en jullie dag een unieke sfeer en uitstraling heeft!

In een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar al jullie wensen en ideeën. Aan de hand hiervan wordt een passende offerte gemaakt.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie, jullie mooiste dag en kijk uit naar een toffe samenwerking!

Liefs en warme groet,

Dorine

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 10 reviews
Door marielleroodenburg1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het is bijna niet uit te drukken hoe blij we zijn met de styling van Dorine. Ze heeft zulk mooi werk afgeleverd (oa het boeket, welkomstbord, tafelstyling, styling bij ceremonie). We hadden twee locaties die heel verschillend waren, maar alles paste bij elkaar waardoor het één geheel was en alles klopte hierdoor.
Ook de communicatie verliep heel soepel. We hadden met meerdere leveranciers gesproken van tevoren, maar Dorine wist precies wat we mooi vonden, dacht heel erg mee en was heel flexibel. We trouwden in een museum en waar andere stylisten hierdoor juist beperkingen zagen was zij super enthousiast en heeft ze er echt zoiets moois van weten te maken. Een enorme aanrader dus!

Misbruik rapporteren
Door rebekka.rometsch
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dorine made the prettiest decoration for our wedding. She understood our and made them real. The flower bouquets were incredibly pretty. She is so well organized, you can trust her and rely on her that everything goes like it should on the big day. Best choice we could made with her!

Misbruik rapporteren
Door elisespeksnijder
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dorine heeft de styling van onze bruiloft gedaan en daar zijn we zo blij mee!

We huurden een 'kale' locatie, waardoor alle stoelen, tafels en verdere inrichting nog ingehuurd moest worden. Dorine heeft dit helemaal uit handen genomen en het was perfect geregeld! Het fijnste was dat Dorine ons, in de drukke tijd van voorbereidingen, nauwelijks 'stoorde' met vragen over hoe wij het zouden willen, maar het tóch precies leek te weten. Dit heeft ons zóveel tijd en stress bespaard! Ook stond Dorine steeds weer open voor aanpassingen in de offerte en dacht ze met ons mee. We hebben de contacten als heel fijn ervaren.

De styling was geweldig mooi en alles klopte! Het was heerlijk dat we ons niet druk hoefden te maken over de styling en om dan 's ochtends (en 's middags na de kerkdienst wéér!) aan te komen bij de locatie die omgetoverd is tot een plaatje! Het was nog mooier dan we hadden durven hopen!

Kortom, ByDorine is echt een aanrader! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 3704 HJ