Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Het feest van voorbereiden kan beginnen, of is wellicht al in volle gang!

Want dat ook dat een feestje kan zijn is voor ons een feit. Misschien zijn jullie heel erg creatief en zitten jullie bomvol ideeën, maar ontbreekt de tijd om het daadwerkelijk te realiseren. Miscchien hebben jullie juist geen enkel idee, en is er eerder stress en onzekerheid over de uitwerking hiervan.

In beide gevallen gaan we heel graag met en voor jullie aan het werk! Of het nu gaat om alleen een ceremonie of diner, of juist de styling van begin tot einde van de dag, ByDorine zal er alles aan doen om jullie droom werkelijkheid te laten worden.

Wij werken graag met natuurlijke materialen, groen en bloemen. Handgemaakte items zullen altijd onderdeel van de styling zijn. Of het nu gaat om romantisch, vintage, boho of juist chique, voor alle stylen zijn er tal van mogelijkheden.

Het allerliefst verzorgen wij een totaalconcept. Want ook voor bloemwerk en catering kan je by Bydorine terecht. Wil je dus graag trouwen in de achtertuin, of bij je oom en tante in het weiland? Dan werken we graag de complete dag voor jullie uit, zodat alles klopt en jullie dag een unieke sfeer en uitstraling heeft!

In een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar al jullie wensen en ideeën. Aan de hand hiervan wordt een passende offerte gemaakt.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie, jullie mooiste dag en kijk uit naar een toffe samenwerking!

Liefs en warme groet,

Dorine

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 4 reviews
Door clarindeoussoren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dorine is een geweldige stylist en persoonlijkheid. Ze is praktisch, denkt goed mee en zet zich volledig in. We hadden een winterbruiloft in Utrecht en ByDorine zorgde voor schitterende bloemstukken (in de accentkleuren blauw en koper), het trouwboeket en nog honderd andere praktische punten zoals een koperen enveloppendoos. Ze had werkelijk overal aan gedacht. 

Ze organiseerde catering en styling tijdens de receptie in de Jacobikerk en wat was dat mooi. Met een koffietuktuk, een tafel met andere dranken een geweldige en gestylde taartentafel kreeg onze receptie iets festival-achtigs. Supergaaf. Dorine denkt out-of-the box. Zo regelde ze een warme pizzapunt voor 200 receptiegasten bij de uitgang. Heerlijk toch, in de winter!

Kortom: als we opnieuw onze trouwdag zouden organiseren, zouden we met volle overtuiging weer kiezen voor ByDorine!

Misbruik rapporteren
Door joooolien
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dorine heeft op ons huwelijk in het Heerenhuys (nu Dudok in het Park) de styling verzorgd en dat heeft ze fantastisch gedaan! Het contact met Dorine was vanaf het eerste moment fijn. Ik heb onze wensen uitgelegd en ze snapte al snel wat ik bedoelde en dacht heel goed en creatief mee. Dorine maakte een prachtig bruidsboeket, verzorgde al het bloemwerk op de locatie, deed onwijs haar best om blauwe bloemen te krijgen buiten het seizoen om. Kaarsen, kussentjes, tafeltjes, welkomstbord, sweet table, tafel styling, alles klopte bij elkaar en niets was haar te veel. Dorine is een fijn, warm en enthousiast mens. Open en makkelijk om mee samen te werken. Wij vonden haar prijs-kwaliteit verhouding ook echt goed. Dank Dorine!!

Misbruik rapporteren
Door simabakhshi
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dorine is een super prettig persoon om te hebben als styliste. Vanaf het eerste moment hadden we een goede klik, ze luisterde goed en heeft ook onwijs goede ideeën. 

De dag zelf was fantastisch verzorgd, ieder momont (dagdeel) werd omgezet en omgetoverd tot een ander deel van de dag. Wij waren super blij dat we voor Dorine hebben gekozen, de bruiloft zag er tot in de puntjes goed uit en we hadden er absoluut geen omkijken naar. Op dit onderdeel niet bezuinigen gewoon doen! 

Absolute aanrader. Ik zou zeggen doe vooral jezelf en je aanstaande een plezier neem Dorine aan en geniet maximaal van jullie bruiloft. Geen zorgen, Dorien fixt het!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 3704 HJ