Lief Vir Jou

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Lief Vir Jou

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ben je op zoek naar een leuke, creatieve en getalenteerde weddingstylist? Theriza is namelijk al van jongs af gek op bruiloften en werkt met veel passie en liefde voor haar bruidsparen. Ze ziet het als een missie om de dag van jullie dromen te geven. Ze vindt het heerlijk om een hele fijne en speciale ervaring mee te geven aan het bruidspaar. 

Theriza:

Trouwen is magisch en ik ben er dol op, als de ceremonie begint en er tijd is kijk ik altijd op een gepaste afstand toe en vaak hou ik het niet droog hihi. Liefde… het is bijzonder! Ik kan er niet genoeg van krijgen, een hopeloze romanticus ben ik dus.

Lief vir jou verzorgt styling voor creatieve, alternatieve, crazy & badass koppels. Wat anderen raar of gek vinden, vind ik dus te gek. Mijn missie is om jullie de dag van jullie dromen te geven.

Voelen jullie je als koppel helemaal niet thuis in het (perfecte) trouwwereldje? Dan zijn jullie bij mij op de juiste plek, want ik ben er van overtuigd dat er voor ieder bruidspaar een prachtig concept en styling plan gemaakt kan worden. Ongeacht je uiterlijk, wensen of dromen. Dare to be different, standaard is er al genoeg! Geef jezelf wat liefde en geniet!

Het concept bij lief vir jou is simpel: niks moet alles mag! Ik ontwerp graag met oog voor detail unieke en creatieve concepten, met een gekke of grappige twist. Een leuke verassing daar zijn wij dus altijd voor in. Unieke binnenlocatie’s of juist buiten in het bos, weiland of achtertuin daar gaat mijn hartje toch wel sneller van kloppen.

Natuurlijke materialen zoals bloemen, groen, hout, stoffen werk ik graag mee. Lichtjes en kaarsen, het warme, rauwe, & gezellige… dat past goed bij mijn style. En vergeet een gek element niet! Ik laat me graag inspireren door mijn omgeving, reizen, collega’s en trends. Maar het zelf creëren en bedenken van nieuwe, unieke concepten en styling plannen is toch wel wat ik het liefst doe! Het ontwerpen van op maat gemaakte meubels vind ik dus ook heel erg tof om te doen! Tijdens deze processen probeer ik altijd rekening te houden met het milieu, daarom werk ik graag samen met leveranciers die daar rekening mee houden.

Mijn tip: geniet van de weg naar jullie bruiloft het moet geweldig zijn en zeker niet stressvol en dat geld ook voor de dag zelf! Kies daarom leveranciers om jullie heen die aansluiten bij jullie wensen en dromen.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Lief Vir Jou

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
marloes1
Door Marloes
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Tijdens de voorbereidingen en de bruiloft zelf heeft Theriza ons boven verwachting goed geholpen! Ondanks het feit dat we haar last-minute hadden benaderd, heeft ze alles tot in de puntjes kunnen regelen. Al van tevoren hadden we goed besproken wat onze wensen waren en dit was geen enkel probleem voor haar! Ze is heel duidelijk geweest en eerlijk over de mogelijkheden en de kosten, zodat we ons niet in een vervelende situatie zouden bevinden. Op de dag van de bruiloft zag alles er geweldig uit, boven al onze verwachtingen! Geen enkel moment hebben wij ons zorgen hoeven maken. Vanwege het weer waren wij genoodzaakt wat dingen om te gooien, en zelfs hierin heeft Theriza alles perfect opgepakt... helemaal geen probleem! Nogmaals, heel erg bedankt Theriza :)
Misbruik rapporteren
nathaliekoen12
Door NathalieKoen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Theriza is echt een lieve persoon. Ze kan goed luisteren naar je wensen en weet daar iets fantastisch van te maken. Ik heb geen seconde getwijfeld en had vanaf het begin alle vertrouwen in haar Vanaf het begin had ik alle vertrouwen in haar dat ze onze receptie ruimte en eetruimte geweldig zou aankleden en ik heb geen seconde getwijfeld. Zij neemt veel initiatief en regelt echt alles! Zij had zelf contact opgenomen met onze andere leveranciers en voelde mij aslof ik nergens zorgen over moest maken. Uiteindelijk was het nog mooier geworden dat ik mij had kunnen voorstellen! Bednakt lieve Theriza voor alles. Mede dankzij jou was onze bruiloft prachtig.
Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6741

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact