De enige gratis huwelijkslijst op de markt zonder commissies
ONLINE CADEAULIJST

Ontvang cadeaus en gebruik deze met totale vrijheid!

Voeg gepersonaliseerde cadeaus toe of kies uit een uitgebreide catalogus van cadeau ideeën, waarbij je de prijs en omschrijving van cadeaus kunt aanpassen. Laat gasten bijdragen aan jullie huwelijksreis en creëer etappes van jullie reis op een wereldkaart. Link uw bankrekening aan uw account en ontvang de cadeaus in de vorm van geld rechtstreeks op uw bankrekening. De meest elegante en persoonlijke manier om cadeaus te ontvangen!

Uw cadeaulijst

Maak uw eigen online cadeaulijst met uw eigen cadeauwensen en gepersonaliseerde giften.

Delen

Deel alle informatie met uw gasten, zodat zij eenvoudig een cadeau kunnen geven via iDeal, creditcard of banktransactie.

Geld ontvangen

Ontvang een gift voor uw bruiloft direct op uw bankrekening en geef het uit hoe u maar wilt.

Voeg een cadeaulijst toe aan uw bruiloft website

Integreer jullie cadeaulijst op jullie persoonlijke bruiloft website en deel alle belangrijke informatie direct met uw gasten. Op deze gratis website kunt u handige informatie delen, zoals het programma met geolokaliseerde kaarten en hotels in de buurt. Ook deel je foto's en video's en kun je een bruiloft playlist maken. Deel alle voorpret van jullie grote dag met jullie gasten! Wilt u een unieke trouwwebsite? Koop een gepersonaliseerd domein, bestel insteekkaarten met de URL van jullie website om bij uw bruiloft uitnodigingen te versturen, pas uw website aan met de leukste ontwerpen, voeg achtergrondmuziek toe, beheer informatie gratis... en nog veel meer!

De meest populaire bruiloft cadeaus

Voeg de leukste bruiloft cadeau ideeën toe aan uw cadeaulijst en ontvang de waarde van het cadeau op uw bankrekening.

romantic_dinner
Een romantisch diner
flight_tickets
Vliegtickets
diving_classes
Een duikcursus
ong_donation
Donatie aan een goed doel
television
Een TV voor romantische avonden samen
suitcase
Koffer
linens
Bedlinnen
crockery
Pannenset
coffe_machine
Koffie machine
chairs
Stoelen
candel
Kaarsen
vase
Vaas
cutlery
Bestekset
glassware
Glaswerk
lamp
Lamp
sofa
Bank
speaker
Speaker
trays
Dienblad

100% cash

Wilt u de volledige vrijheid hebben over de geschenken die u ontvangt? Met Zankyou ontvangt u al uw cadeaus op uw bankrekening, om het uit te geven aan wat u maar wilt. U kunt uw gasten bedanken voor hun cadeaus en een totaaloverzicht van de betalingen van uw lijst vinden en downloaden. Ontdek de meest elegante en persoonlijke manier om bijdragen van uw gasten te ontvangen. Geen nutteloze cadeaus!

Premium Service

Zankyou garandeert totale veiligheid bij betalingen op uw cadeaulijst. Het geld staat altijd op jouw naam en transacties voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Onze betalingsgateway is internationaal en accepteert betalingen van over de hele wereld in de valuta van elk land.

De beste tarieven

Wij bieden de laagste tarieven voor jullie cadeaulijst!
100% cash: met de laagste service kosten op de markt van 1%+1€ voor gebruikers met premium tarieven of 1,85%+1€ met normale tarieven.
U kiest zelf wie de service kosten betalen: u of uw gasten.

IOS en Adroid App voor jouw cadeaulijst

Heeft u vragen?

Vind alle antwoorden die u nodig hebt om het meeste uit uw Zankyou-ervaring te halen!

Is Zankyou veilig bij het doen van betalingen?
De Zankyou cadeaulijsten worden beheerd door LEMON WAY, een betalinginstelling die te allen tijde garant staat voor het beheer en de controle van de financiële stroom op de Zankyou cadeaulijsten.
Uw geld staat altijd op uw naam en het platform voldoet aan alle beveiligingsstandaarden die worden voorgeschreven door de Europese wetgeving. Wij garanderen dat alle betalingen veilig en vanaf iedere locatie ter wereld kunnen worden gedaan.
Hoe voeg ik cadeaus toe aan mijn online cadeaulijst?
Het personaliseren van jullie cadeaulijst is super simpel! Wij bieden een uitgebreide catalogus van cadeau ideeën en categorieën. Ook als je cadeaus gekozen hebt kun je deze later aanpassen! Ook kun je je eigen cadeaus toevoegen inclusief een prijs, beschrijving en foto. Je kunt zelfs alle etappes van je huwelijksreis toevoegen! Dit zal weergegeven worden op een wereldkaart, zodat je gasten precies kunnen zien waar jullie heen gaan.
Waarom is het handig voor mijn gasten?
Vind alle informatie over de bruiloft: een programma met locaties op de kaart, vind hotels in de buurt, bevestig de aanwezigheid, geef cadeaus en nog veel meer.
Deel alles over uw bruiloft met uw geliefden in slechts één klik!
Waarom kiezen voor een Zankyou cadeaulijst?
Met de online cadeaulijst kunt u de financiële bijdragen van uw gasten direct op uw rekening ontvangen op een elegante, directe en persoonlijke manier. U ontvangt een bericht met gepersonaliseerde felicitaties voor elk geschenk dat u ontvangt. Ontvang cadeaus waar u echt blij mee bent!

Kies voor de valuta die het beste bij u past

EUR
GBP
USD
BRL
MXN
PLN
CHF
RUB
CAD
AUD
COP

Zankyou wordt aanbevolen door:

 • brides

  "Zankyou is onmisbaar is voor jouw internationale cadeaulijst!"

 • cosmopolitan

  "Zankyou biedt vele mogelijkheden op het gebied van trouwen - gratis!"

 • elle

  "Creëer uw eigen website voor bruiloft met Zankyou!"

 • mashable

  ¨Zankyou Wedding is een geniaal concept met ongelofelijke functies!¨