Maak kennis met weddingplanner My Forever Wedding's!  

My Forever Wedding's is de weddingplanner voor unieke bruiloften in Amsterdam, avontuurlijke in Canada en organiseert voor jou de beste dag van je leven.

Maak kennis met weddingplanner My Forever Wedding's!  
  • Organiseren bruiloft
  • Sponsored

Stiekem dromen we er allemaal van om van onze passie ons beroep te maken. De van oorsprong Canadese Nicole heeft dit gedaan toen zij in 2018 My Forever Wedding’s startte. Als jullie nog op zoek zijn naar een weddingplanner die voor jullie door het vuur gaat, met de meest creatieve ideeën komt en ervoor zorgt dat jullie die persoonlijke ervaring krijgen waar jullie zo naar verlangen? Dan stellen we je graag voor aan My Forever Wedding’s!

De reis naar My Forever Wedding’s

Al voordat Nicole weddingplanner werd was zij haar eigen baas. Toen ze zo een 18 jaar geleden naar Nederland verhuisde begon ze hier met een vintage design winkel die uiteindelijk door ontwikkelde naar een webwinkel. Ondanks dat zij genoot van de winkel merkte ze toch dat ze het contact met mensen miste. In 2018 besloot ze daarom het roer om te gooien en richtte ze My Forever Wedding’s op. Een beslissing waar ze tot op het heden geen spijt van heeft gehad. Het organiseren van bruiloften is voor haar iets waar zij haar creativiteit in kwijt kan en ze vindt het dan ook geweldig om samen met bruidsparen te sparren en zo stapje bij stapje tot hun unieke dag te komen.

Wat maakt My Forever Wedding’s anders dan andere weddingplanners  

Als Nicole iets belangrijk vindt in een bruiloft dan is het wel dat deze persoonlijk is. Ieder bruidspaar is anders en ze biedt dan ook verschillende services aan, zodat jullie met het pakket in zee kunnen gaan dat op jullie wensen aansluit. Ze neemt met liefde de organisatie van de gehele bruiloft op zich, maar biedt ook andere services aan, zoals het managen van de trouwdag en het decoreren van de bruiloft.

opslaan
My Forever Wedding´s. Foto: Dario Endara

Een ander belangrijk aspect voor Nicole is dat jullie bruiloft uniek is. Je vindt bij haar dan ook bijzondere opties, zoals eco-vriendelijke bruiloften, duurzame bruiloft decoratie designs, avontuurlijke bruiloften in Canada en all-inclusive trouwdeals in het mooie Amsterdam. Met haar enorme netwerk aan kleine ondernemers in onze hoofdstad weet ze binnen no time de bruiloft van jullie dromen te verwezenlijken en met haar internationale achtergrond neemt ze elke destination wedding met liefde aan!  

Stijl 

Als jullie op zoek zijn naar een informele relatie met jullie weddingplanner dan is Nicole de juiste fit. Bruidsparen die jullie voorgingen omschrijven haar als een close friend die hen ondersteunt heeft tijdens de organisatie van de bruiloft. Ze heeft een goed luisterend oor, werkt graag met checklists en handelt altijd vanuit liefde. Samen schetsen jullie het overkoepelende beeld van de bruiloft waarna zij aan de slag gaat met de details rondom de planning. Hoewel ze zelf het voortouw neemt voor de organisatie kan ze zich geen wedding planning voorstellen zonder goed teamwork en die vindt ze dan ook in de andere leveranciers van de bruiloft. Op de dag zelf neemt ze een assistent mee die er met haar samen voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt.

Grootste uitdaging  

Communicatie is volgens Nicole de grootste uitdaging tijdens het organiseren van een bruiloft. Een groot deel van haar baan is om tot in het kleinste detail te begrijpen wat voor een wensen jullie als bruidspaar hebben en om dit goed tot de leveranciers over te weten brengen. Achter de schermen werkt ze daarom met een onlineprogramma die ervoor zorgt dat dit allemaal soepeltjes verloopt. Zowel jullie als de leveranciers van jullie bruiloft kunnen hierop inloggen en hebben zicht op alle belangrijke details, zoals checklists, tijdlijnen, moodboards, gastenlijsten en nog veel meer. Deze open vorm van communicatie is wat haar betreft perfect, aangezien dit het een stuk makkelijker maakt om vragen te stellen en uiteindelijk problemen te voorkomen.

opslaan
My Forever Wedding´s. Foto: Kevin and Kendal Photography

Trends  

Toen we Nicole naar de trends voor het komende jaar vroegen kwamen er twee heel duidelijk naar voren: duurzame en eco-vriendelijke bruiloften. Wat haar betreft mogen deze trends doorzetten. Nicole zelf is gespecialiseerd in de organisatie van eco-vriendelijke en duurzame bruiloften en weet dan ook dat er duizenden manieren zijn om deze in je bruiloft te verwerken. Ze noemde een paar voorbeelden: werk met potplanten in plaats van gesneden bloemen, kies voor leveranciers die werken met lokale bronnen, en kies voor gerecyclede trouwringen. Een andere trend is de interactieve bruiloft ervaring. Naar aanleiding van de pandemie zien we veel bruidsparen die kiezen voor een intiemere of zelfs micro-bruiloft die meer gefocust is op ervaring. Een leuke manier om deze trend in jouw bruiloft te verwerken is door middel van een cocktail workshop, over de top diner entertainment of door te kiezen voor een luxueuze elopement met je beste vrienden.

Tips aan aankomende bruidsparen  

Wat Nicole betreft verdienen alle bruidsparen het om een weddingplanner in dienst te nemen die alle zorgen wegneemt tijdens het organiseren van jouw bruiloft. Deze weet wat belangrijk is en helpt jullie knopen door te hakken die uiteindelijk zelfs geld besparend kunnen uitpakken. Daarnaast zet de weddingplanner alles op alles om jullie de dag te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ze laten het beeld wat jullie van de bruiloft hebben werkelijkheid worden en doen hier nog een schepje bovenop met extra creatieve ideen waar jullie zelf nooit aan gedacht hadden. Een andere tip die zij heeft is om eventueel voor een intieme bruiloft te kiezen. Als je ervoor kiest om minder gasten op je bruiloft uit te nodigen houd je vanzelf meer budget over om jezelf en de gasten een ervaring te geven die ze nooit meer zullen vergeten!

Laat My Forever Wedding’s jullie helpen om jullie droom te doen uitkomen! Zij nemen de stress omtrent de bruiloft weg en maken samen met jullie herinneringen die jullie voor de rest van jullie leven bij blijven.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

My Forever Wedding's Weddingplanners
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!