69 sexy trouwjurken: ontwerpen die je tegen elke prijs wil dragen!

    • New York Bridal FASHION WEEK April2018
    • Rabel. Credits: Atelier Pronovias.
    • New York Bridal FASHION WEEK April2018
    • Paula del Vas. Credits: Atelier Couture
  • more 63+

Door de jaren heen zijn we getuigen geweest van allerlei trends in de bruidsmode die designers elk jaar presenteren: zo ook de trends voor 2019. Als we denken aan een bruid, denken we altijd aan het traditionele, klassieke model van de trouwjurk: een droomoutfit. Maar deze stijl is aan het veranderen en bruiden vandaag de dag willen ook vrouwelijkheid en sensualiteit uitstralen. Daarom laten we jullie in deze galerij de 69 beste trouwjurken voor sexy bruiden zien. Sensatie gegarandeerd!

Tussen de trends die we zien binnen dit type trouwjurken, vinden we vooral transparante stoffen. Dit is een must voor de sensuele en romantische trouwjurk. Het stof wordt vooral gebruikt voor mouwen, op de rok en in sommige gevallen is het verwerkt in de hele jurk. Er zijn ook trouwjurken met transparant stof in de halslijn. En over lijnen gesproken, er zijn sensuele trouwjurken met een open rug of een v-hals: super vrouwelijk. Crop tops zorgen voor een stukje bloot en rokken van stof die vallen als een tweede huid benadrukken de vrouwelijke vormen.

Ontdek de meest gewaagde trends en laat de mond van je gasten openvallen van verbazing. Schitter in een van deze sexy trouwurken die ideaal zijn voor 2019. Durf het aan!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook , Pinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

29 Off shoulder trouwjurken: net even anders en super charmant!
Off shoulder trouwjurken: net even anders en super charmant!
Erg verfijnd en vrouwelijk en helemaal hot in 2018: de off shoulder trouwjurken. Waar wacht je nog op? Bekijk ze nu!
57 De mooiste strapless trouwjurken voor 2019: een tijdloze trend!
De mooiste strapless trouwjurken voor 2019: een tijdloze trend!
Romantisch, verfijnd, en elegant... er zijn vele stijlen van trouwjurken met een strapless hals. Bekijk een aantal van de mooiste ontwerpen voor het nieuwe seizoen hier!
40 Trouwjurken met halter: sensualiteit ten top!
Trouwjurken met halter: sensualiteit ten top!
Sensueel, met aandacht voor je schouders en gemak: De trouwjurk met halter! In deze galerij ontdek je de mooiste modellen zodat jij volgend jaar sensueel, prachtig en natuurlijk overdonderd door geluk en liefde het jawoord zal zeggen. Kijk snel verder!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie