Transparante trouwjurken: kies voor een bruidsjurk met doorzichtig lijfje!

Een fantastisch model voor de twijfelaars onder ons is de transparante jurk met tattoo effect. We zagen dit model al meerdere seizoenen aankomen, maar in 2018 is deze stijl echt onvermijdelijk!

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • Kant
  • Bruid

Het kiezen van de perfecte jurk om de ‘ja ik wil’ in te geven is niet gemakkelijk. Want hoewel veel vrouwen een duidelijk beeld hebben van wat ze willen, komt het moment van waarheid zodra ze hun ‘droomjurk’ passen. Zit de jurk echt goed? En staat het model wel? De twijfel slaat toe…Een fantastisch model voor de twijfelaars onder ons is dan ook de transparante jurk met tattoo effect. We zagen dit model al meerdere seizoenen aankomen, maar in 2020 is deze stijl echt onvermijdelijk!

Adverteren

Deze prachtige trouwjurken worden zo genoemd omdat ze om je lichaam passen als een tweede huid. En ze zijn in vele modellen te vinden, dus haal je hart maar op! Kies uit een tattoo-effect trouwjurk met een open rug, gemaakt van guipure kant, duizenden kralen en spectaculaire borduurwerk.

Ook de half-transparante decolleté is een perfect model voor het tattoo-effect. Want dit ontwerp geeft ruimte om zowel de schouders als de buste tattoo wise te bedekken. Wij zien ook het tattoo effect terug op de mouwen van de trouwjurken van 2020, bij zowel lange of korte mouwen. De mouwen van deze modellen zijn gemaakt van fijne tule met borduursels van bloemmotieven.

Ontdek in deze galerij de mooiste trouwjurken met tattoo effect. Combineer de jurk met de rustige, passende accessoires als kers op de taart, en je zult stralen als nooit tevoren… alsof je een tweede huid draagt!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends en collecties? Bekijk dan ook:

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Transparante trouwjurken: kies voor een bruidsjurk met doorzichtig lijfje!