Trouwjurken met een illusie hals: een verfijnde uitstraling voor jouw bruiloft

Niet alle jurken staan goed bij elke vrouw, dus je kunt je zoektocht beginnen met een jurk die past bij jouw figuur of lengte. Een van de veelgekozen halslijnen van dit seizoen is de illusie halslijn, wij laten je een aantal van de mooiste designs zien!

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • Bruid
  • 2019
  • Galleries

Als jij gaat trouwen in 2019 dan is er een grote kans dat je overweldigd bent door de hoeveelheid informatie die u te zien krijgt over de nieuwste 2018 trouwjurken trends, dag naar dag. Er is een oneindig aantal trends, stijlen, tailles, halslijnen en stoffen. Eindeloze details waar je nooit eerder aan gedacht hebt zullen ineens een belangrijk deel uit maken van jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Niet alle jurken staan goed bij elke vrouw, dus je kunt je zoektocht beginnen met een jurk die past bij jouw figuur of lengte. Een van de veelgekozen halslijnen van dit seizoen is de illusie halslijn, wij laten je een aantal van de mooiste designs zien!

De illusie halslijn is een soort hoge halslijn, meestal te zien bij ontwerpen zonder mouwen. Bij illusie designs is de halslijn gemaakt met halfdoorzichtige dunne stof zoals tule, kant of organza wat een optische illusie creëert. Deze halslijn is ideaal voor lange vrouwen met een lange of dunne nek of met een korte romp. Heel elegant! 

Ontdek deze selectie van trouwjurken met illusie halslijn en kies het model dat jij zult dragen op je grote dag!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook, Pinterest en Instagram pagina!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!