Trouwjurken met lange mouwen. Perfect voor een bruiloft in het najaar!

Binnen de trends voor het komende seizoen zien we ook veel ontwerpen voor bruidsjurken met lange mouwen. Laat je inspireren!

  • Trouwjurk stijlen
  • Bruid

Hoewel veel bruidsparen liever in de zomermaanden trouwen, zijn er steeds meer koppels die voor het herfst- en winterseizoen kiezen. Deze bruiden kiezen vaak voor een bruidsjurk met lange mouwen, zodat ze het zeker niet koud zullen hebben. Binnen de trends voor dit seizoen zien we ook veel ontwerpen met lange mouw, dus mis onze voorstellen voor een mooie trouwjurk met lange mouw niet! De keuze is oneindig!

Adverteren

De lange mouw geeft elegantie en zorgt voor een delicate look. Uit de diverse stijlen jurken laten wij je onze favorieten zien. De off shoulder trouwjurken met lange mouwen zijn een grote favoriet! Verder worden bruidsjurken met een Franse mouw – die eindigt tussen elleboog en pols –worden het meest gekozen door de trendy vrouwen. Ze zijn heel comfortabel en laten de armen slanker lijken. De Julieta mouw is een ander type mouw dat veel succes heeft. Verder zijn  trouwjurken met open rug en bruidsjurken met V-hals ook erg gewilde modellen met lange mouwen. Een pofmouwtje bij de onderarm en strak bij de bovenarm. Het gaat om lichte stoffen, semitransparante zijn ideaal. En het belangrijkste: ze zijn comfortabel.  Heb jij het lef om andere stijlen uit te proberen? Ga dan voor vleermuismouwen. De trend die de meeste harten steelt, is die van bruidsjurken met lange mouwen van kant of transparant stof.

Ontelbare designs binnen verschillende stijlen. Ontdek deze schitterende bruidsjurken met lange mouw die perfect zijn voor dit jaar. Dat is liefde op het eerste gezicht!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Trouwjurken met lange mouwen. Perfect voor een bruiloft in het najaar!