Deze trouwjurk met zakken wil jij hebben: ontdek de ontwerpen snel!

Bruidsjurken met zakken zijn gespot als een van de laatste trend op het gebied van bruidsmode. Bekijk hier de mooiste modellen!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • Aire Barcelona
  • Carolina Herrera
  • Justin Alexander
  • Pronovias

Er zijn veel details waar vrouwen op letten als ze de perfecte trouwjurk voor 2020 kiezen. Zoals altijd wordt gezegd: het zijn de kleine details die het verschil maken. In deze galerij laten we je hele verschillende ontwerpen zien, maar ze één ding gemeen: ze hebben zakken. Mis deze trouwjurken met zakken niet, want ze worden dé trend in 2020.

Adverteren

Dit detail is ideaal om je comfortabel te voelen in een jurk met klasse. Tussen onze voorstellen vind je ontwerpen die perfect zijn voor alle smaken en voorkeuren. Bruidsjurken met volumineuze rokken zijn perfect om zakken in te verwerken. Met zo’n jurk straal je helemaal op je trouwfoto’s. Bovendien vind je in deze galerij ook korte trouwjurken en als we het over halslijnen hebben: met een diepe halslijn, boothals en een ronde hals kun je alle kanten op! Vergeet niet de modellen met een open rug te bekijken!

Je zult perfect in stijl zijn op jouw grote dag en dat met je hand in je zak als je kiest voor een trouwjurk met zakken. Dus bekijk de galerij en laat je inspireren door alle ontwerpen die je ziet. Wedden dat jij jouw perfect outfit vindt?

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Deze trouwjurk met zakken wil jij hebben: ontdek de ontwerpen snel!