Low-budget trouwjurken: bespaar, maar niet op stijl!

Bruidsparen gaan steeds vaker voor een meer intieme en kleine bruiloft met een laag budget. Mis deze galerij van low-cost trouwjurken niet!

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • Exclusieve prijs

Normaal gesproken denk je bij het plannen van een bruiloft aan hoge kosten. Maar vandaag de dag lijkt daar toch verandering in te komen. Bruidsparen gaan steeds vaker voor een meer intieme en kleine bruiloft met een laag budget. Dat betekend ook dat er flink moet worden ingekort op de kosten van een bruidsjurk. Daarom hebben wij hebben een gallerij samengesteld met de mooiste low-budget bruidjurken in de nieuwste trends voor 2020, speciaal voor jou!

Adverteren

De altijd populaire V-hals en open rug lijken nooit uit de mode te gaan! Ook zien we prachtige jurken terug van het Finse bruidsmode merk Victoria & Vincent.  De jurken van dit merk zijn een echte aanrader voor de bruid die op zoek is naar een origineel ontwerp! Wat natuurlijk super leuk is: wanneer je minder geld uitgeeft aan de jurk, dan kun je bijvoorbeeld wel voor prachtige designer schoenen kan gaan, of all out gaan met de mooiste accessoires. Mis deze gallerij met de mooie low-budget bruidsjurken van 2020!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Low-budget trouwjurken: bespaar, maar niet op stijl!