De mooiste eenvoudige trouwjurken: simpel en chic!

Omdat minder meer is en de kleine details het verschil kunnen maken. De mooiste eenvoudige trouwjurken voor de elegante bruid!

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • Bruid
  • 2018
  • Galleries

Dit seizoen zien we dat simpel en natuurlijk het overwint van over the top bruidsjurken. De bruiden van 2019 kiezen voor simpele jurken met natuurlijke details. Less is more! Wij tonen jullie de mooiste eenvoudige bruidsjurken voor 2019: eenvoud is de sleutel van elegantie!

Het voordeel van het kiezen voor een eenvoudig ontwerp is dat je kunt spelen met details en accessoires. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groot boeket in de mooiste kleuren dat er helemaal uit springt. Een andere optie is om te kiezen voor gekleurde trouwschoenen, die de afgelopen seizoenen steeds meer in de mode waren en nu echt booming zijn! Gecombineerd met een los bruidskapsel zul je helemaal stralen!

Voor de bruid in 2019 is de keuze voor een eenvoudige trouwjurk heel populair. Hier vind je de mooiste eenvoudige trouwjurken voor 2019. Zeker weten dat hier jouw toekomstige jurk tussen zit!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze FacebookInstagram  en Pinterest pagina!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!