De mooiste eenvoudige trouwjurken: simpel en chic voor jouw bruiloft!

Omdat minder meer is en de kleine details het verschil kunnen maken. De mooiste eenvoudige trouwjurken voor de elegante bruid!

  • Trouwjurk stijlen
  • Adviseren
  • Bruid

Ook dit seizoen zien we dat simpele en eenvoudige trouwjurken, het winnen van over the top bruidsjurken. De bruiden van nu kiezen voor eenvoudige bruidsjurken met natuurlijke details. We zagen het al in ons overzicht van de mooiste trouwjurken voor 2020: Less is more! Wij tonen jullie de mooiste eenvoudige bruidsjurken: eenvoud is de sleutel van elegantie!

Adverteren

Het voordeel van het kiezen voor een eenvoudig ontwerp is dat je kunt spelen met details en accessoires. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groot boeket in de mooiste kleuren dat er helemaal uit springt. Een andere optie is om te kiezen voor gekleurde trouwschoenen, die de afgelopen seizoenen steeds meer in de mode waren en nu echt booming zijn! Gecombineerd met een los bruidskapsel zul je helemaal stralen!

Voor de bruid in 2019 is de keuze voor een eenvoudige trouwjurk heel populair. Zeker weten dat hier jouw toekomstige jurk tussen zit!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De mooiste eenvoudige trouwjurken: simpel en chic voor jouw bruiloft!