Bruidskapsels met los haar: ga voor naturel!

We zien steeds meer bruiden die voor een natuurlijke look kiezen. En wij vinden het top! In deze galerij laten wij je verschillende bruidskapsels zien met losse haren: stijlvol en natuurlijk!

  • Haarstylisten en Kapsel
  • Adviseren
  • Losse haren
  • Bruid
  • Galleries

Velen van jullie die binnenkort gaan trouwen hebben al een goed idee van hoe ze eruit gaan zien op de grote dag: de trouwjurk, schoenen, accessoires: maar heb je al gedacht aan hoe je je haar zal gaan dragen? We zien steeds meer bruiden die voor een natuurlijke look kiezen. En wij vinden dat top! Het belangrijkste op jouw grote dag is natuurlijk dat jij je jezelf voelt, dan zul je pas stralen! In deze galerij laten wij je verschillende bruidskapsels zien met losse haren: stijlvol en natuurlijk!

Deze kapsels voor de bruid worden steeds populairder en dat is geen wonder als je deze kapsels ziet! Dit seizoen zijn de bohemian en vintage stijlen zeer populair: een kapsel met vlechten past hier bijvoorbeeld perfect bij! Wat dit seizoen betreft: hoe eenvoudiger, hoe beter. Een mix van mogelijkheden waaronder de meest natuurlijke stijlen van losse haren voor bruiden met steil én krullend haar. Spectaculaire resultaten! Je kunt deze mooie kapsels zelfs perfect combineren met een bloemenkrans, een broche, een sluier… wat je maar wilt!

Ontdek bruidskapsels met losse haren en wees jezelf op een van de belangrijkste dagen van je leven! Welke haarstijl kies jij?

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op PinterestInstagram en Facebook!

Lees ook:

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!