Bruidskapsels met los haar: ga voor naturel!

We zien steeds meer bruiden die voor een natuurlijke look kiezen. En wij vinden het top! In deze galerij laten wij je verschillende bruidskapsels zien met losse haren: stijlvol en natuurlijk!

  • Haarstylisten en Kapsel
  • Adviseren
  • Losse haren
  • Bruid

Velen van jullie die binnenkort gaan trouwen hebben al een goed idee van hoe ze eruit gaan zien op de grote dag: de trouwjurk, schoenen, accessoiresmaar heb je ook al gedacht aan hoe je je haar zal gaan dragen? We zien steeds meer bruiden die voor een natuurlijke look kiezen. En wij vinden dat top! Het belangrijkste op jouw grote dag is natuurlijk dat je jezelf voelt, dan zul je pas stralen! In deze galerij laten wij je verschillende bruidskapsels zien met los haar: stijlvol en natuurlijk!

Adverteren

Deze bruidskapsels met los haar voor de bruid worden steeds populairder en dat is geen wonder als je deze kapsels ziet! Dit seizoen zijn de bohemian en vintage stijlen zeer populair: een kapsel met vlechten of half los haar past hier bijvoorbeeld perfect bij! Wat dit seizoen betreft: hoe eenvoudiger, hoe beter. Een mix van mogelijkheden waaronder de meest natuurlijke stijlen van los haar voor bruiden met steil én krullend haar. Spectaculaire resultaten! Je kunt deze mooie bruidskapsels zelfs perfect combineren met een bloemenkrans, een broche, een sluier wat je maar wilt!

Ontdek deze bruidskapsels met los haar en wees jezelf op een van de belangrijkste dagen van je leven! Welke haarstijl kies jij?

Lees ook:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidskapsels met los haar: ga voor naturel!