Op zoek naar schoenen voor een bruiloft? Bekijk deze prachtige collectie!

Een look is niet af zonder hét perfecte paar schoenen. In deze galerij laten wij je 40 paar schoenen zien die je bruiloftlook helemaal zullen afstylen.

  • Accessoires bruid
  • Aanbeveling
  • Gast
  • 2018
  • Jimmy Choo
  • Valentino
  • Galleries

Alle fashionista’s weten: Een look is niet af zonder hét perfecte paar schoenen. Je kunt er prachtig uitzien maar zonder het juiste paar valt je outfit in het niets. Nog belangrijker zijn de juiste schoenen voor tijdens een bruiloft. Want niet alleen het bruidspaar zal er voortreffelijk uitzien, ook de gasten worden geacht er tip top uit te zien. Een goed paar schoenen dat ook nog eens fijn zit is dan ook onmisbaar! In deze galerij laten wij je 40 paar schoenen zien die je bruiloftlook helemaal zullen afstylen. Droom weg bij deze prachtige schoenen met de meest prachtige details en kleuren!

Kijk bij het kiezen van je look goed naar het thema en het soort bruiloft. Is het een avondbruiloft en wordt je verwacht in een lange avondjurk? Combineer deze dan met chique paar schoenen met stenen, pomponnetjes, kleuren en duizenden details. Prachtig bij jouw korte feestjurk en volgens de laatste trends van 2019.

Vind je het kleurenpalet van de bruiloft lastig? Ga dan voor een basic feestjurk en style hem af met een paar schoenen passend bij het thema of de kleuren. Wij zien een win win: én nieuwe feestelijke schoenen, én helemaal binnen het thema. Als je al een drukke jurk met print draagt, ga dan voor een effen design schoenen.

Ga je graag voor iets comfortabeler? In de galerij zien we ook prachtige sandalen, pumps met een lage hak of blokhak, en de trendy plateauzool. Ideaal voor het feest na het diner, en zelfs een afterparty! Leer, suède, lak, glitters en duizenden andere feestelijke details wachten op je in deze galerij. Kies jouw perfecte bruiloftsschoen en wees een graag geziene gast op de bruiloften van 2019!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!