Korte feestjurken met duizenden details. Vind jouw perfecte model!

De kledingkeuze van de gasten is iets waar aandacht aan besteed mag worden. Er zijn duizenden modellen te vinden, maar wij zijn fan van de korte feestjurk!

  • Feestjurken
  • Feest jurk
  • Gast

De grote dag draait om de bruid en bruidegom. Dé trouwjurk en het pak zijn hierom dan ook één van de belangrijkste onderdelen als we het over de bruiloft hebben. Maar er is maar één bruidspaar, en er zijn wel tientallen, soms wel honderden gasten. De kledingkeuze van de gasten is dan ook iets waar ook aandacht aan besteed mag worden. Deze galerij is dan ook speciaal voor die vrouwen die zijn uitgenodigd op een bruiloft en nog niet weten wat ze gaan dragen.  Er zijn feestjurken in duizenden modellen te vinden, maar als je voor een korte jurk gaat, mis deze galerij dan niet.

Adverteren

Op bruiloften overdag zijn lange avondjurken of lange japonnen not done. Overdag laat je je benen zien! En draag je op een zonnige dag een hoed. Goed nieuws voor de twijfelaars onder ons! De nieuwe collecties zijn binnen en je kunt kiezen uit honderden modellen om een van de mooiste gasten van de bruiloft te zijn. Jurken met wijde rokken, A-lijn of kokerrokken. Of een  losse rok en top met dezelfde print of een model waarbij de boven- en onderkant verschillen maar toch een mooi geheel maken. Merken als Monique Lhuillier of Oscar de la Renta zijn gespecialiseerd in mooie jurken voor bijzondere gelegenheden.

Laat je inspireren met deze prachtige collectie van topjurken en ga voor een onvergetelijke en passende look!

Meer inspiratie opdoen? Lees dan ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Korte feestjurken met duizenden details. Vind jouw perfecte model!