De mooiste plus size feestjurken!

Wat voor maat je ook hebt, je kunt altijd meegaan met de trends en er prachtig uitzien. Bekijk deze geweldige feestjurken voor de vollere vrouw!

  • Feestjurken
  • Aanbeveling
  • Feest jurk
  • Gast

Een mooie jurk kiezen voor een bruiloft, is niet makkelijk. En hoewel designers er alles aan doen om de keuze te vergemakkelijken met vele prachtige ontwerpen, is het toch altijd een heel zoekwerk, vooral als je geen doorsnee maat hebt! De meeste ontwerpen worden namelijk gemaakt voor een gemiddelde vrouw, en als je iets langer, kleiner, dunner of breder bent dan een gemiddelde, doorsneevrouw, kan de zoektocht nog eens weer stuk moeilijker worden. Speciaal voor deze plussize vrouwen hebben wij een galerij samengesteld met de mooiste plussize jurken. Wees de mooiste gast op de bruiloft met deze prachtige jurken!

Adverteren

Ontwerpen in verschillende kleuren, elegante polka dot prints en bloemenprints waren de meest populaire trends van afgelopen seizoenen. Deze zijn en blijven echte pareltjes en zie je dan ook terug in deze galerij. Maar ook korte jurken laten wij graag zien. We zien hier vooral luchtig vallende stoffen, ideaal voor de lente of zomer. Jurken die de taille benadrukken of andere strakke jurken of tuniekjes zijn gedurfder maar staan je zeker goed. Ook lange avondjurken vol steentjes en kraaltjes, met prachtige goudtinten, ideaal voor een avondbruiloft zullen zeker doen opvallen. Als je graag je armen bedekt kun je ook je hart ophalen in deze galerij, evenals liefhebbers van lange rokken die charmant de heupen verbloemen. Kortom, in deze galerij vind je een grote collectie prachtige jurken voor de wat vollere vrouw.

Want wat voor maat je ook hebt, je kunt altijd meegaan met de trends en er prachtig uitzien. Draag een paar prachtige hakken bij deze jurken en je bent klaar om te gaan!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De mooiste plus size feestjurken!