99 bruidsjurken voor 2018: hier zit jouw perfecte jurk zeker tussen!

  • [ALT] 92+

Het kiezen van dé perfecte trouwjurk voor jouw grote dag is nog nooit zo simpel geweest als nu. Er is een grote hoeveelheid keuze in verschillende stijlen en prijzen, dus zeker weten dat jij de perfecte jurk zult tegenkomen. Wij laten je in deze galerij 99 trouwjurken zien voor 2018 met de mooiste nieuwe trends die je niet mag missen. Wij weten dat je deze inspiratie goed kunt gebruiken, dus mis het niet!

Tussen al deze opties vind je jurken van meer dan 30 bedrijven, in alle trends die dit seizoen hélemaal in zijn. Een van de meest terugkerende trends is die van de trouwjurken waarin transparante stoffen worden verwerkt, met kanten details over de gehele jurk. Dit seizoen zien we geen koninklijke stoffen terug die trouwjurken altijd zeer oncomfortabel maakten. Bruidsjurken met volumnieuze rokken is een andere trend die dit seizoen veel terug gaat komen, waarin de prachtige rokken worden gestyled in strakke lijnen. Lagen van tulle zijn een hoogtepunt in het decoreren van de mouwen, de rug; of gewoon als supplement op de jurk. Edelstenen, illusie halslijnen, een laag uitgesneden, of juist een hoge, rug gecombineerd met riemen en strikken. Ook de two-piece bruidsjurken zijn dit jaar zeer populair.

Ben jij verliefd geworden op die ene prinsessenjurk die eruit ziet als die jurk waar jij als klein meisje al van droomde? Of wil jij nog even verder zoeken tussen de mooiste jurken met zeemeermin taille? Weddingdressfinder.nl is hét platform waar jij het exemplaar van jouw dromen zult gaan vinden! Zoek jouw stijl, vind jouw jurk én maak direct een afspraak bij de boetiek waar je deze jurk kunt vinden. Gemakkelijker kan niet!

Tussen deze 99 jurken zit zeker weten de jurk van jouw dromen – mis deze galerij met alle trends voor 2018 niet! Van het meest klassiek tot super origineel, ze wachten op je.

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op Facebook en Instagram!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie