Nieuwe trend: pastel bruidsboeketten!

Het bruidsboeket brengt de gehele look van de bruid tot één geheel en is daarmee een belangrijke accessoire voor de bruid. Bekijk nu de trend: pastel bruidsboeketten & laat je inspireren voor jouw ultieme bruiloft!

  • Bruidsboeket
  • Bruidsboeket
  • Zomer
  • Bruid
  • Nederland

De jurk, de schoenen en het bruidsboeket. Dit zijn de drie elementen die ongetwijfeld de essentie vormen van de bruidslook. De traditionele (witte) trouwjurk laat weinig ruimte over voor een look met kleur en kan nogal wat simpel ogen. Gelukkig kunnen bruiden hun bruidslook complementeren met gekleurde schoenen en boeketten. De nieuwe trend  – pastel gekleurde bruidsboeketten – geven een nieuwe twist aan de hedendaagse bruiden!

Adverteren

Pastelkleuren brengen zoetheid, vrouwelijkheid en harmonie in het gezicht. Met een groene basis – vaak eucalyptus – zien we de combinatie van pioenrozen, limonium, rozen en chrysanten steeds vaker voorkomen. Een combinatie van lichtgekleurde kleuren en enkele gekleurde bloemen tussen het boeket zorgen voor de meest elegante en verfijnde look.

Completeer je pastel bruidsboeket met een bijpassende fluwelen strik, touwtje of zelfs een medaille of hanger om je bruidsboeket nóg unieker te maken! Geniet van deze galerij en laat je inspireren voor jouw ultieme bruiloft!

Ga jij liever voor een compleet witte bruidsboeket net zoals je bruidsjurk? Bekijk dan ook 22 bruidsboeketten met elegante witte bloemen: de perfecte toevoeging aan jouw look

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bloemen & Wonen bij Liza Bruidsboeketten
Busje Bloemen Bruidsboeketten

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Nieuwe trend: pastel bruidsboeketten!