De mooiste trouwboeketten voor jouw trouwdag!

Het bruidsboeket is een erg belangrijk onderdeel van jouw styling, en om deze reden hebben wij dan ook een galerij samengesteld, speciaal voor de bruiden die nog op zoek zijn naar een prachtig trouwboeket!

  • Bruidsboeket
  • Aanbeveling
  • Bruid

Een groot deel van de handelingen en gebeurtenissen op een bruiloft komen voort uit tradities. Deze zijn beetje bij beetje uitgegroeid tot wat ze vandaag de dag zijn. Van de betekenis van de verlovingsringen, de reden van de witte trouwjurk tot aan het idee achter het bruidsboeket. Het bruidsboeket is een erg belangrijk onderdeel van jouw look: om deze reden hebben wij dan ook een galerij samengesteld, speciaal voor de bruiden die nog op zoek zijn naar een prachtig trouwboeket!

Adverteren

Het bruidsboeket werd traditioneel gedragen door de bruid vanwege de heerlijke geur van de bloemen. De bloemen stonden tevens voor puurheid, een waarde die hoog in het vaandel stond. Deze traditie bleef, en brengt ons naar vandaag de dag, waar bruiden nog steeds boeketten dragen maar nu keuze hebben uit honderden soorten bloemen en stijlen. Geef kleur aan je look met de mooiste bloemen!

Net als de ontwerpen voor je trouwjurk en de accessoires, kan een boeket ook helemaal samengesteld worden naar het thema van je bruiloft. Voor het boeket type boeket, bijvoorbeeld, in de vorm van een halve bol, is perfect voor bruiden met volumineuze jurken en een strak bovenstuk. Voor dit type boeket zijn pioenrozen erg geschikt, vanwege de mooie ronde vorm. Wat ook erg populair is, zijn de boeketten die bij elkaar worden gehouden door een stof. Deze stijl wordt vandaag de dag veel gebruikt door bruiden. Om deze boeket stijl trendy te maken, gebruiken bloemisten veel wilde bloemen. Simpel en met seizoensbloemen om zo jouw boho chic look helemaal af te stijlen. 

Bekijk ook: De 60 mooiste trouwboeketten: onderscheidend en elegantie voor op je bruiloft!

De asymmetrische boeketten, met lange bloemen, zijn ook prachtig en doen optisch langer lijken. Ideaal voor de wat kleinere bruiden! Hortensia’s, pioenrozen, theerozen, pluimspirea, eucalyptus, en zelfs olijfblad, zijn prachtige wilde bloemen en planten die erg geschikt zijn om een mooi bruidsboeket samen te stellen. Bekijk deze prachtige boeketten in onze galerij om inspiratie op te doen. Wij weten zeker dat je de perfecte stijl vindt voor jouw bruidsboeket!

Ben je dol op bloemen? En wil je jouw decoratie op de bruiloft met zoveel mogelijk bloemen versieren? Bekijk dan ook deze galerij met de nieuwe trend: gordijnen en bogen met bloemen!

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De mooiste trouwboeketten voor jouw trouwdag!