De mooiste boeketten met tulpen! Kies jouw favoriet!

Tulpen staan symbool voor volmaakte liefde; perfect voor jullie bruiloft dus! Ontdek enkele prachtige boeketten met tulpen, speciaal geselecteerd voor jou!

  • Bruidsboeket
  • Aanbeveling
  • Voorjaar
  • Zomer

Weten jullie eigenlijk waarom bruiden een boeket dragen op hun trouwdag? Huwelijken zijn door de geschiedenis heen geëvolueerd in stijlen en details, maar bepaalde tradities zijn blijven hangen, zonder dat wij hier de betekenis en symboliek van weten. Vroeger droegen bruiden namelijk hun boeketten om lichaamsgeur te maskeren. Dit was bijvoorbeeld nodig in het geval van waterschaarste, wanneer het iets ingewikkelder was voor mensen om dagelijks een bad te nemen. Deze traditie die is ontstaan vanuit ¨noodzaak¨ is vandaag de dag onmisbaar. Bruidsboeketten zijn geëvolueerd en zijn de belangrijkste accessoire voor een speciale dag geworden. In deze galerij tonen wij boeketten van tulpen in verschillende stijlen. Mis ze niet!

Adverteren

Tulpen zijn écht nederlands. Als je je ooit hebt afgevraagd wat ze betekenen, dan zul je nu het antwoord vinden! Tulpen staan symbool voor volmaakte liefde, maar net als met veel dingen veranderd de symboliek met de kleur. Zo worden bijvoorbeeld rode tulpen geassocieerd met ware liefde en paarse tulpen met trouw. Er zijn meer dan 150 verschillende variëteiten, zodat jij de kleur kunt kiezen die het beste bij jouw bruiloft past! En als jij ervoor kiest om gekleurde trouwschoenen te dragen op jouw grote dag, dan is het super leuk om de kleur van je boeket hier op af te stemmen. En als je trouwt in het voorjaar, dan heb je geluk! Dit is de beste tijd voor de bloei van tulpen, ze zullen dus volop beschikbaar zijn!

Ontdek enkele prachtige boeketten met tulpen, speciaal geselecteerd voor jou! Ben jij nog op zoek naar een bloemist die jouw droomboeket samen zal stellen? Bekijk hier de lijst van beste nieuwe bloemisten op Zankyou die wij voor jou hebben samengesteld!

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De mooiste boeketten met tulpen! Kies jouw favoriet!